از استخدام ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در دستگاه‌های دولتی تا تمدید دفاع پایان‌نامه به منظور تسهیل شرکت در پیاده‌روی اربعین

از استخدام ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در دستگاه‌های دولتی تا تمدید دفاع پایان‌نامه به منظور تسهیل شرکت در پیاده‌روی اربعین

گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و فناوری در هفته‌ای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

مهلت دفاع از پایان‌نامه برای شرکت در مراسم اربعین تمدید شد
کارواشتغال به گزارش دانشجو : مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص اقدامات انجام شده در مورد تسهیل سفر دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی توضیحاتی ارائه کرد.

بادپا گفت: باتوجه به تقارن ایام عزاداری اربعین حسینی (ع) و آیین مذهبی پیاده روی اربعین با زمان دفاع از پایان نامه‌ها و رساله‌ها در شهریور ماه سال جاری، به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل برای تنظیم وقت اساتید و دانشجویانی که عازم سفر عتبات خواهند بود، اواسط مردادماه از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نامه‌ای به معاونت آموزشی ارسال و درخواست شد تا شرایطی ایجاد شود که با تمدید فرصت دفاع از پایان نامه دانشجویان ارشد و دکتری تا پایان مهرماه، دانشجویان این مقاطع بتوانند در راهپیمایی بزرگ اربعین شرکت کنند.

از استخدام ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در دستگاه‌های دولتی تا تمدید دفاع پایان‌نامه به منظور تسهیل شرکت در پیاده‌روی اربعین

تلاش برای افزایش حق‌الزحمه دستیاران تخصصی از مهر ۱۴۰۲
باقری فرد با تاکید بر توجه به مسائل معیشتی و رفاهی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی، از افزایش ۸۰ درصدی حق الزحمه دستیاران طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: در تلاش هستیم از اوایل مهر ماه ۱۴۰۲ نیز با هماهنگی سازمان‌های ذی ربط حق الزحمه دستیاران بیش از گذشته بیشتر شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: کیفیت آموزش پزشکی ما در سطح قابل قبولی قرار دارد و ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام سلامت یکی از دستاورد‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران است و فارغ التحصیلان وزارت بهداشت علاوه بر کسب دانایی، توانایی و مهارت لازم را در زمان فارغ التحصیلی کسب می‌کنند و اگر دانشجویی امروز فارغ التحصیل شود فردا می‌تواند در عرصه‌ی درمان مشغول به خدمت شود.

در پایان معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به توسعه بحث توریسم درمانی در کشور، خاطرنشان کرد: در رشته‌های تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ ۱۵۰ رشته در کشور داریم و هیچ رشته‌ای در دنیا نیست که ما در ایران نداشته باشیم.

از استخدام ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در دستگاه‌های دولتی تا تمدید دفاع پایان‌نامه به منظور تسهیل شرکت در پیاده‌روی اربعین

صندلی پزشکی بدون کنکور، کذب استدبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: راه ورود به دانشگاه‌های دولتی و آزاد، از طریق کنکور سراسری و برگزاری آزمون امکان پذیر است و صندلی پزشکی بدون کنکور کذب است.

وی تصریح کرد راه ورود به دانشگاه‌های علوم پزشکی شرکت در کنکور سراسری برای پذیرش سهمیه دولتی و یا استفاده از سهمیه خودگردان یا شهریه پرداز (پردیس) است.

کوهپایه زاده افزود: برای دانشگاه آزاد هم، دانشجویان از طریق کنکور سراسری و با مدیریت شورای گسترش در رشته‌های پزشکی. داروسازی و دندانپزشکی پذیرفته می‌شوند و امکان جذب دانشجو برای سایر رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد به وسیله مرکز سنجش این دانشگاه وجود دارد. ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در مسیر استخدام در دستگاه‌های دولتی
وی با اشاره به نقش مهم طرح بورسیه صنعتی در عدالت شغلی، ادامه داد: در این طرح فرد بر اساس رتبه و رشته خود به شرکت معرفی می‌شوند و کانال ورودی فرد به مرحلۀ مصاحبه، مسیری امن و رقابتی بزرگ و ملی به نام کنکور سراسری است، از طرفی، مجموعه پذیرندۀ دانشجوی بورسیه نیز گزینش نهایی را انجام می‌دهد تا از بین افراد معرفی‌شده، بهترین نفرات بتوانند مشمول طرح بورسیه شوند؛ البته در این چرخه، ترکیب افراد ورودی به مرحله گزینش در اختیار صنعت نیست بلکه افراد بر اساس رتبۀ خود در کنکور سراسری و انتخاب رشته خود در مسیر گزینش قرار می‌گیرند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: امید است با این طرح، تعداد مستعدان بومی که می‌توانند در دانشگاه‌ها استان تحصیل کنند و در صنایع استان فعال شوند، افزایش یابد و امیدواریم این طرح در بومی‌گزینی دانشجویان بورسیه موفق عمل کند.

از استخدام ۱۰۰۰ نفر از نخبگان در دستگاه‌های دولتی تا تمدید دفاع پایان‌نامه به منظور تسهیل شرکت در پیاده‌روی اربعین

 

دستاورد‌های حوزه پزشکی از محور‌های تعاملات بین‌المللی است
بیست‌وچهارمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی رویان، با حضور روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار شد.

رییس بنیاد ملی نخبگان، رویان را یک دانشگاه و الگوی تکثیر فضای تحقیقاتی، علمی و انقلابی دانست و افزود: این پژوهشگاه از ارزنده‌ترین دستاوردهای پس از انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که به مدد تلاش و همت مردی خداباور و ایران‌باور، در دل جهاد دانشگاهی، شکل گرفت. این پژوهشگاه در بسیاری از حوزه‌ها از جمله سلول‌های بنیادی جزو پیشتازان و جریان‌سازان اصلی کشور به شمار می‌رود و افتخارات بسیاری برای کشور به ارمغان آورده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری، حوزه پزشکی و سلامت را یکی از عرصه های پیشتاز و جریان ساز کشور دانست و گفت: روند رو به پیشرفت و دستاوردهای ارزشمند در حوزه پزشکی و سلامت، موجب شده است ایران به عنوان یک قدرت در این حوزه مطرح باشد. تلاش مستمر چندین ساله زمینه ساز این موفقیت بوده است و امیدوارم این روند رو به پیشرفت، با برطرف شدن کم‌توجهی‌ها و کم‌مهری‌هایی که به جامعه پزشکی و سلامت می‌شود با قدرت بیش‌تری ادامه یابد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید