بهره برداری از دو طرح تولیدی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران

بهره برداری از دو طرح تولیدی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران

 اخبار مازندران : افتتاح همزمان ۵۹ طرح بخش کشاورزی در مازندران

در دهمین روز دهه مبارک فجر ۵۹ طرح بخش کشاورزی در مازندران به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، ۵۹ طرح شاخص بخش کشاورزی مازندران امروز همزمان با سراسر کشور با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و استاندار مازندران در شهرستان آمل افتتاح شد.

رییس سازمان جهاد مازندران در این آیین گفت: این طرح‌ها شامل ۱۶ طرح گلخانه‌ای، ۲۴ طرح آب وخاک، ۱۳ طرح صنایع کشاورزی و ۶ طرح دام و طیور بوده که با ۲۵۲ میلیارد و ۶۳۷ میلیون تومان افتتاح شد.

عزیزالله شهیدی فر افزود: با افتتاح این طرح‌ها برای ۴۲۳ نقر فرصت جدید اشتغالزایی ایجاد شد.

وی با بیان اینکه مازندران با دارا بودن حدود ۲ و نیم درصد مساحت کشور هم اکنون حدود ۸ میلیون تن محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کند، افزود: امسال و در شروع سال نخست برنامه ششم تولید ۸ درصدی تولید را پیش بینی کردیم تا بتوانیم بیش از ۱۰درصد به تولید بخش کشاورزی استان اضافه کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه روزانه بیش از ۲۰ هزار تن محصولات کشاورزی به استان‌ها و خارج از کشور ارسال میشود، تصریح کرد:صنعت طیور با ریل گذاری خوبی که شد توانسته نخستین بار با ۱۴ میلیون و۶۰۰هزار تن رکورد کشور را بشکند که نیمی از مصرف روزانه تهران از این استان تامین می‌شود.

شهیدی فر افزود: امروز با ذخیره سازی محصولات در استان صورت گرفته نقطه قابل اتکا و پشتیبان کشور هستیم.

شهیدی فر گفت: اکنون محصولات زراعی وباغی استان به بیش از ۱۲ کشور صادر می‌شود.

وی اصلاح نژاد در دام و طیور و بخش زراعت و کشاورزی در استان را یک استراتژی و رویکرد خوبی در جهادکشاورزی استان بیان کرد و گفت: این رویکرد در افزایش و کیفیت محصولات کشاورزی تاثیر زیادی داشته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: یکی از ویژگی‌های خاص در کشت گلخانه‌ای است که کاهش مصرف آب و بهره وری و افزایش راندمان تولید را به همراه خواهد داشت.

همچنین معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل در این آیین گفت: همزمان با گرامیداشت دهه مبارکه فجر بیش از ۵۰ طرح تولیدی و صنعتی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان در شهرستان آمل به بهره برداری رسید.

سیدعباس حسینی افزود: از این شمار ۵ طرح مربوط بخش کشاورزی با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان بوده افتتاح شده است.


آزادسازی سواحل دریای مازندران در محدوده شهرستان نکا

۲۳ هکتار از سواحل خزری در اختیار ارتش در محدوده شهرستان نکا آزادسازی شد.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، بر اساس دستور ریاست جمهوری و مهلت ۲۰ روزه برای آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل خزری، ۲۳ هکتار از سواحل دریای مازندران در محدوده شهرستان نکا که در اختیار ارتش بود صبح امروز آزاد شد.

توحیدی مقدم، فرماندار نکا با قدردانی از نیرو‌های مسلح در آزادسازی سواحل گفت: با این اقدام در حریم ۶۰ متری، مجموعه رفاهی ارتش در منطقه آبشناسان و شهدای ارتش در اختیار مردم قرار گرفت.

عشقی، دادستان نکا نیز با تقدیر از همکاری ستاد کل نیرو‌های مسلح، فرماندهان ارتش و پیگیری رسانه استانی برای اجرای این اقدام مهم خاطرنشان کرد: از فردا مردم می‌توانند از مجموعه آزاد شده ساحل مازندران در محدوده نکا بهرمند شوند.


قرارگاه خاتم ، مجری زهکشی زمین‌های کشاورزی مازندران

معاون وزیر جهاد کشاورزی : طرح زهکشی زمین‌های کشاورزی مازندران را قرارگاه خاتم الانبیا اجرایی می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، علی اکبر متکان امروز در حاشیه آئین افتتاح ۵۹ طرح شاخص بخش کشاورزی استان در آمل گفت : یکی از طرح‌های بزرگ در مازندران که قرار است از سال آینده اجرایی شود ، ساماندهی اراضی و زهکشی زمین‌های کشاورزی است که قرارداد اجرای آن با قرارگاه خاتم منعقد شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای زهکشی اراضی کشاورزی ، شرایط برای دو تا سه کشت سالانه در این استان فراهم می‌شود ، افزود : این طرح پس از طی مطالعات ، مرحله نخست در مرکز مازندران و در سطح ۵۰ هزار هکتار از دلتای رودخانه هراز آغاز می‌شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای هشت طرح دراراضی شیب‌دار با ایجاد سامانه آبیاری نوین به منظور توسعه باغات و همچنین توسعه کشت گیاهان دارویی با سرمایه گذاری سنگین تعیین شده، گفت : تاکنون نیز طرح‌های اجرایی با مشارکت دولت وسرمایه گذاری بخش خصوصی محقق شده است.
متکان همچنین از اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی مازندران خبرداد و افزود: این میزان مازاد بودجه استانی برای مازندران در نظر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه از پنج طرح بزرگ قابل بهره برداری در آمل، سه طرح برای بخش خصوصی بوده خاطرنشان کرد: با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بیشتر طرح‌ها در هشت سال به بهره‌برداری رسیدند.


گذر از موج ششم با مشارکت مردمی

رعایت ۴۳ درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی در مازندران

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران گفت : فقط ۴۳ درصد مازندرانی ها شیوه نامه های بهداشتی را رعایت می کنند.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : بر اساس آخرین به روزرسانی رنگ بندی کرونایی در سامانه ماسک وزارت بهداشت ، هم اکنون ۱۴ شهرستان گلوگاه ، بهشهر ، نکا ، جویبار ، سوادکوه ، آمل ، محمودآباد، فریدونکنار، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

دکتر اویس افزود : شهرستان‌های ساری ، قائمشهر، بابلسر، بابل و نور در وضعیت نارنجی کرونایی هستند.

او با بیان اینکه این نقشه رنگبندی کرونایی تنها بر اساس روند بستری است گفت: شهرستان‌های میاندرود، سوادکوه شمالی و سیمرغ در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتند.

دکتر اویس با بیان اینکه رعایت شیوه نامه‌ها در مازندران وضعیت مناسبی نداشته و زیر ۵۷ درصد است گفت: ۴۶.۵ درصد از مردم مازندران تاکنون نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند که این امار باید تا به حال ۷۰ درصدد می‌بود.

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران افزود: بازگشت رنگ قرمز کرونایی به استان نتیجه واکسن گریزی و همچنین عادی انگاری است که در صورت ادامه این روند احتمال دارد مازندران یکپارچه قرمز شود و محدودیت‌های کرونایی نیز افزایش یابد.

او از مردم خواست برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا اقدام کرده و شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و تهویه مناسب را مدنظر قرار دهند.

دکتر اویس با اشاره به اینکه واکسن کرونا به اندازه کافی در استان موجود است ادامه داد: گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال استان می‌توانند به همراه والدین خود با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون، با واکسن‌های سینوفارم و پاستوکووک نسبت به کووید ۱۹ واکسینه شوند.


کشاورزی مازندران باید به سمت کشاورزی صنعتی برود

استاندار مازندران گفت : کشاورزی مازندران باید به سمت کشاورزی صنعتی برود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، سیدمحمود حسینی پور امروز پنجشنبه در آیین افتتاح همزمان ۵۹ طرح بخش کشاورزی مازندران به صورت همزمان در روستای آهنگرکلا بخش دشت سر آمل گفت: کشاورزی مازندران باید به سمت کشاورزی صنعتی برود و آرام آرام از حالت سنتی بیرون بیاید.

استاندار مازندران افزود : در این بخش دانشگاه‌ها و جهادکشاورزی که کار و پژوهش کردند باید کمک کنند به مسیر جدیدی از تولید و شکوفایی کشاورزی در استان برسیم.

وی با بیان اینکه پویش جوانان انقلابی را در سالگرد پیروزی انقلاب شاهد هستیم که خروجی انقلاب به منصه کار و تولید کشیده شد، ادامه داد: دستاورد‌های انقلاب به خوبی به نسل جدید منتقل شد، امروز مفتخر هستیم به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب پروژه‌هایی را افتتاح کنیم که نیمی از آن‌ها جوانان انقلابی پس از انقلاب هستند.

وی افزود : این پویش جوانان انقلابی که در کشور راه افتاده به عنوان کشوری که بزرگترین موانعی که استکبار جهانی ایجاد کرده توانسته جلوی آن‌ها با کار و تلاش و همت و نبوغ ایرانی قد علم کردند.

استاندار مازندران با بیان اینکه تحریم‌هایی که استکبار در ۴ دهه گذشته بی حد‌ترین خود را علیه این کشور داشت، اما همچنان مستحکم ایستاده است، گفت: یکی از استحکام‌ترین این قدرت کشور کشاورزی و کشاورزان هستند که عنصری تعیین کننده هستند.

حسینی پور با اشاره به اینکه شما کشاورزان توانستید ۴۳ سال با بی اثر کردن تحریم جلوی اینها بایستید افزود: مازندران با قدرت بالای بخش کشاورزی می‌تواند با مساحت کم با ابتکار عمل و روح و نماد انقلاب اسلامی  پیش ببرد.

وی تصریح کرد: هرکسی که مدعی انقلابی گری است باید تلاش ویژه‌ای هم در بخش تولید، هم صنعت و هم بخش گردشگری  داشته باشد.

استاندار مازندران با اشاره اینکه در مسیر حضور در شهرستان تا رسیدن به مراسم افتتاح با حجم درخواست‌های اشتغال جوان‌ها مواجه بودیم، تصریح کرد: بخش دشت سر آمل با دارا بودن منابع عظیم انسانی و خاک حاصلخیز با حمایت بیشتر  مسئولان و ایجاد تفکر انقلابی و تاسی از مکتب حاج قاسم سلیمانی این بخش را اهمیت بدهد.

حسینی پور افزود : رویکرد دولت سیزدهم  توجه جدی به بخش کشاورزی است و قطعا توجه ویژه به آن خواهد شد.

استاندار گفت : البته ما حمایت و این بخش را تقویت خواهیم کرد که از منابع خدادادی که در بخش و شهرستان وجود دارد، به سمت تولید که هم ارزش اقتصادی بیشتر و اشتغالزایی دارد.


بهره برداری از دو طرح تولیدی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران

دو طرح تولیدی همزمان با نهمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران بهره برداری شد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ؛ مدیر عامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران در حاشیه این مراسم گفت: دو طرح استفاده از ضایعات (اور سایز) واحد تولید خرده چوب برای تولید چیپس، و ساخت و راه اندازی دستگاه گرانوله ساز کارخانه کود آلی دو طرح تولیدی است که امروز بهره برداری شد.

امید نیک نژاد با بیان اینکه طرح استفاده مجدد از ضایعات (اور سایز) واحد تولید خرده چوب بر اساس ظرفیت ۱۷۵هزار تنی کاغذ بنا نهاده شده است گفت:با راه اندازی این طرح، سالانه حدود هفت هزار و ۹۰۰تن انواع چیپس تولید می‌شود.

او ادامه داد: NSSC برای تولید خمیر در خط که برای ۹ هزار و ۳۰۰ تن انواع گونه‌های چوبی، میتواند ۲۶۰ میلیارد ریال صرفه جویی ارزی داشته باشد.

مدیر عامل شرکت چوب و کاغذ مازندران گفت: خط تولید کود گرانوله گوگرد این شرکت نیز که پس از ۱۰سال دوباره به خط تولید باز گشت برای تولید کود آلی با ترکیب کربن آلی ۱۹درصد، ماده آلی ۳۲ درصد و گوگرد عنصری هشت درصد تعریف شده است.

نیک نژاد افزود : با اجرای طرح ساخت و راه اندازی دستگاه گرانوله ساز کارخانه کود آلی شرکت چوب کاغذ مازندران در مرحله نخست، سه هزار و ۶۵۰ تن کود گرانوله تولید و ۵۰ میلیارد ریال مازاد بر ارزش افزوده محصول اولیه تولید و روانه بازار می‌شود.

او همچنین از تولید سه هزار و۲۰۰ تن انواع کاِفو و تحریر خبر داد و گفت: ۵ هزار تن کاغذ کتب درسی نیز در قراردادی به زودی تولید می‌شود.

مدیر عامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران ابراز امیدواری کرد بخشی از نیاز داخل کشور در این کارخانه فراهم شود.

نیک نژاد با تاکید بر اینکه برخی دستگاه‌ها از قبیل وزارت فرهنگ و ارشاد و وزارت آموزش و پرورش هر چه سریع‌تر برنامه‌ی تدوین شده خود مبنی بر اعلام نیاز انواع کاغذ تولید داخل را براساس مصوبات ستاد تسهیل کشور برای برنامه ریزی تولید اعلام کنند.

او برای تسریع در اجرای طرح‌های این کارخانه خواستار ارائه یارانه به ایجاد توازن میان تولید و فروش، کاهش هزینه‌های انرژی با مناسب سازی تعرفه انرژی و فرهنگ سازی مناسب از تولیدات داخلی شد.


بی خطرسازی پسماند‌های ویژه صنعتی در مازندران

سیستم بی خطر سازی پسماند ویژه صنعتی با دانش مهندسان بومی در شرکت پارس کروم خزر مازندران ساخته و نصب شد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ؛ مدیرکل محیط زیست مازندران گفت : حدود ۳۸ سال پسماند صنعتی و خطرناک شرکت پارس کروم خزر به صورت غیر اصولی دپو و دفن می‌شد.

دکتر ابراهیمی افزود : سیستم بی خطر سازی پسماند ویژه صنعتی با دانش مهندسان بومی در شرکت پارس کروم خزر شهرستان میاندورود ساخته و نصب شد.

نیازی مدیرکارخانه پارس کروم خزر نیز گفت : فرایند تولید در این کارخانه از پنج ماه گذشته اجرای طرح بی خطر سازی پسماند تغییر یافته است.

او به مصرف ۱۲ هزار لیتری سوخت فسیلی در این کارخانه اشاره کرد و افزود: از تیرماه امسال مصرف سوخت فسیلی کاملا قطع و تبدیل به سوخت پاک شد.

شرکت پارس کروم خزر تنها کارخانه تولید سولفات بازیک کشور و خاورمیانه است که مواد اولیه مورد نیاز شرکت‌های چرم سازی را تامین می‌کند.


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲هزار و ۹۶۱تُن لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در این شهرستان تولید شود.

محسن علی گل زاده با بیان اینکه امسال ۳۴۷هکتار اراضی شالیزاری شهرستان بابل زیر کشت لوبیا سبز و نخود فرنگی رفت گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲هزار و ۹۶۱تُن لوبیا سبز و نخود فرنگی پاییزه در این شهرستان تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: پیش بینی می‌شود امسال با متوسط عملکرد ۹تُن در هکتار، هزار و ۶۰۸تُن لوبیا سبز در ۱۸۸هکتار و با متوسط عملکرد ۸تُن در هکتار، هزار و ۲۸۰تُن نخود فرنگی در ۱۶۰هکتار مزارع این شهرستان برداشت شود.

علی گل زاده با اشاره به مراقبت‌های پس از کاشت نخود فرنگی و لوبیا سبز، تصریح کرد: برای مراقبت‌های پس از کاشت نخود فرنگی با در نظر گرفتن رقم انتخابی و بسته به نوع نخود فرنگی کاشته شده، باید برای گیاه از قیم و پشتیبان‌هایی استفاده شود، علاوه بر درست کردن حفاظ و پایه‌های محکم و حصارکشی برای گیاه، باید به وجود علف‌های هرز نیز دقت شود، این گیاهان به دور نخود فرنگی پیچیده و باعث کاهش رشد گیاه و همچنین از بین رفتن آن می‌شود لذا بهتر است با استفاده از وسایل مخصوص، علف‌های هرز را جدا کرده و از آسیب رسیدن به گیاه جلوگیری کرد.

به گفته این مسوول برای مراقبت‌های پس از کاشت لوبیا سبز با توجه به رشد طولی لوبیا سبز بهتر است از قیم برای حفاظت از گیاه و آسیب ندیدن ساقه و برگ‌های آن استفاده شود و می‌توان حصار و انواع سیم و طاق‌ها را برای نگهداشتن لوبیا سبز بکار برد.


حمله مسلحانه ۱۰۰شکارچی غیرمجاز به محیط بانان

بیش از ۱۰۰شکارچی غیرمجاز سوار بر قایق‌های خود با سلاح‌های شکاری به محیط بانان شبه جزیره میانکاله حمله کردند.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: ۱۰۰شکارچی غیرمجاز در منطقه آشوراده در حالیکه صورت‌های خود را پوشانده بودند با سلاح‌های شکاری به سمت محیط بانان تیراندازی کردند که در اثر این تیراندازی‌ها تعدادی از محیط بانان مورد اصابت ساچمه‌های تفنگ شکاری این افراد قرار گرفتند.

ابراهیمی افزود: حمله شکارچیان غیرمجاز به محیط بانان میانکاله اگرچه در سال‌های گذشته نیز سابقه داشت و بطور مثال در ۲۵بهمن۱۳۹۸ سبب زخمی شدن چهار محیط بان شده بود، اما حملات اخیر این بار گسترده‌تر از گذشته و به نوعی بی سابقه بوده است.

او گفت: چند شکارچی متخلف که به سمت محیط بانان تیراندازی کرده بودند با کمک نیروی انتظامی دستگیر و قایق‌های آنان ضبط شده است.

ابراهیمی برخورد جدی نهاد‌های امنیتی، قضایی و انتظامی استان‌های مازندران و گلستان با مسببان این رفتار ناشایست را خواستار شد.

شبه جزیره میانکاله، خلیج گرگان و جزیره آشوراده بخشی از پناهگاه حیات وحش ۶۸هزار و ۸۰۰هکتاری میانکاله هستند که ۲٫۸درصد مساحت کل استان مازندران را شامل می‌شود.

پناهگاه حیات وحش میانکاله یکی از ۹ذخیره گاه زیست کره و اولین تالاب ثبت شده ایران در کنوانسیون جهانی تالاب‌ها است که در تابستان کانون زاد آوری اگرت ها، حواصیل، پرستو و گلاریول‌ها و در زمستان یکی از مکان‌های مهم زیست پرندگان مهاجر است.


برای دیدن بیشتر اخبار مازندران کیلیک کنید

https://karoeshteghal.ir/category/اخبار-مازندران/


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید