۹۷ واحد تولیدی اردبیل به بهره‌برداری رسید/ برنامه‌ریزی برای اشتغال پنج هزار شغل

۹۷ واحد تولیدی اردبیل به بهره‌برداری رسید/ برنامه‌ریزی برای اشتغال پنج هزار شغل

کارواشتغال به نقل از  ایرنا– رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از برنامه ریزی برای بهره‌برداری از ۲۱۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون۹۷ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

رامین صادقی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بهره برداری از۲۱۰ واحد تولیدی و صنعتی تا پایان سال جاری برنامه ریزی شده که از این تعداد ۹۷ واحد تولیدی به بهره برداری رسیده و بقیه نیز مطابق برنامه زمان بندی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ادامه داد: پیش‌بینی ما ایجاد ۱۵۰ واحد تولیدی و صنعتی تا پایان سال جاری بود که در صورت تحقق کامل ۲۱۰ واحد، زمینه اشتغال پنج هزار نفر در استان فراهم می شود.

صادقی همچنین با اشاره به احیای واحدهای راکد و غیرفعال در استان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵ واحد تولیدی راکد با اشتغال زایی ۵۵۰ نفر به چرخه تولید بازگشته که این میزان تا پایان سال به ۵۰ واحد تولیدی و صنعتی می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: در استان اردبیل ۷۰ واحد تولیدی راکد قابل احیا وجود دارد که ۵۰ مورد آن امسال از رکود خارج می‌شود.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل خاطرنشان کرد: حدود ۸۳ درصد واحد تولیدی و صنعتی استان فعال است که این رقم نشان می‌دهد تعداد واحدهای فعال در استان اردبیل از متوسط کشوری بالا است.

صادقی همچنین از واگذاری ۳۱۰ معدن و محدوده اکتشافی به سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: این معادن از طریق مزایده و ثبت نام در سامانه ستاد ایران به متقاضیان واجد شرایط واگذار خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: یکی از محورهایی که سازمان صمت بر مبنای برنامه‌های وزارتخانه و برای جلوگیری از واردات پیگیری کرده است، بحث تولید محصولات داخلی و نهضت ساخت داخل بوده است که در این راستا می‌توان به راه‌اندازی واحد تولیدی آذرعرش اشاره کرد که در زمینه تولید قطعات رایانه‌ای، لامپ‌های ال‌ ای‌ دی و باندهای ایستاده فعالیت می‌کند.

صادقی اضافه کرد: در گذشته بیشتر قطعاتی مانند موس و کیبورد وارداتی بود اما تولیدات این واحد موجب شده است تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور، نیاز داخلی نیز برطرف شود.

به گزارش ایرنا اقتصاد استان اردبیل عمدتا بر مبنای کشاورزی و گردشگری تعریف شده است با این وجود زمینه ها و فرصتهای توسعه صنعت این استان هم مهیاست. کشف پهنه‌های معدنی بزرگ از جمله معادن مس در مشگین شهر و خلخال چشم انداز توسعه این بخش از صنعت در استان اردبیل را بیش از پیش روشن کرده است.

از سوی دیگر کشاورزی و گردشگری به نوعی اقتصادهای فصلی بوده و در فصل سرما عملا فعالیت چندانی در این دو بخش دیده نمی‌شود از همین رو توسعه صنعت می‌تواند زمینه اشتغال و جهش تولید را در همه فصول سال به همراه داشته باشد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید