اخبار کارافرینی :کار بیش از حد و خطرات ان

اخبار کارافرینی :کار بیش از حد و خطرات ان

 به گزارش کارواشتغال به نقل از  خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، تحقیقات مشترک سازمان جهانی بهداشت و سازمان بین‌المللی کار نشان می‌دهد صدها هزار نفر از مردم جهان سالانه در نتیجه ساعت‌های طولانی کار کردن جان خود را از دست می‌دهند.

 

 

 سازمان جهانی بهداشت و سازمان بین المللی کار تخمین می‌زنند ۷۴۵ هزار نفر در ۲۰۱۶ در نتیجه سکته و بیماری‌های قلبی جان خود را از دست داده باشند که ۲۹ درصد از سال ۲۰۰۰ افزایش داشته است. ۴۸۸ میلیون نفر در ۲۰۱۶ در کل دنیا ساعت‌های طولانی کار کردن داشتند یعنی بیش از ۵۵ ساعت در هفته.

 

 طبق این تحقیق، ۳۹۸ هزار نفر در نتیجه سکته و ۳۴۷ هزار نفر از بیماری‌های قلبی ناشی از حداقل ۵۵ ساعت کار در هفته در ۲۰۱۶ جان خود را از دست داده‌اند. بین سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۶، تعداد مرگ و میرهای ناشی از بیماری‌های قلبی به خاطر کار زیاد ۴۲ درصد و مرگ‌های ناشی از سکته ۱۹ درصد افزایش یافته است.

 

 در این گزارش آمده است:« بیشتر این مرگ و میرها بین افراد ۶۰ تا ۷۹ سال بوده که در ۴۵ تا ۷۴ سالگی، بیش از ۵۵ ساعت در هفته کار می‌کردند».

 

 در نتیجه، کار کردن بیش از ۵۵ ساعت در هفته نسبت به ۳۵ تا ۴۰ ساعت، ۳۵ درصد خطر سکته و ۱۷ درصد خطر مرگ به خاطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

 

 این آمار دوره همه‌گیری کرونا را شامل نمی‌شود ولی طبق گفته دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، بحران کرونا نحوه کار کردن مردم را تا حد زیادی تغییر داده است.

 

 وی گفت:«کار کردن از راه دور در بسیاری از صنایع جا افتاده و مرز بین خانه و محل کار را از بین برده است. است به علاوه بسیاری از کسب و کارها مجبور شده‌اند فعالیت‌های خود را برای حفظ منابع مالی کاهش دهند یا تعطیل کنند و افرادی که در لیست حقوق بگیران آنها مانده‌اند مجبورند ساعت‌های بیشتری را کار کنند».

 

 وی تاکید کرد هیچ شغلی ارزش مرگ را ندارد. دولت‌ها، کارفرمایان و کارگران باید باهم برای حفظ سلامت کارگران تلاش کنند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید