استاندار لرستان: مدیران نیازهای استخدامی دستگاه‌ها را اعلام کنند

استاندار لرستان: مدیران نیازهای استخدامی دستگاه‌ها را اعلام کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، فرهاد زیویار عصر امروز در جلسه شورای توسعه راهبردی استان، اظهار کرد: مجوز شهید زین‌الدین فرصتی است که دستگاه‌ها بتوانند در حد اقتضا برخی از نیازهای نیروی انسانی خود را مرتفع کنند.

وی ادامه داد: مدیران دستگاه‌ها باید پست‌های کلیدی و ضروری خود را برای دریافت مجوز استخدامی اعلام کنند.

استاندار لرستان همچنین ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها را از دیگر موارد مطرح شده در این شورا عنوان کرد و افزود: در این خصوص مکاتبات لازم از قبل با دستگاه‌ها انجام شده و در قالب جشنواره شهید رجایی از دستگاه‌های برتر تجلیل خواهد شد.

زیویار تصریح کرد: در این جشنواره دستگاه‌های برتر در ۱۳ سرفصل برگزیده می‌شوند.

وی گفت: کسب رتبه‌های کشوری توسط دستگاه‌ها مهم ترین معیارهای انتخاب دستگاه‌های برتر است.

استاندار مصوبات شورای توسعه راهبردی استان را در جهت رفع کم و کسری پیش راه دستگاه‌های اجرایی برشمرد و تصریح کرد: در این شورا نقشه‌های اصلاحی اداری و توسعه‌ای دستگاه‌ها تدوین می‌شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید