انجام فرآیند استخدام و تبدیل وضعیت برای ۸۵۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران

انجام فرآیند استخدام و تبدیل وضعیت برای ۸۵۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه لایحه تغییر اقلیم به زودی به هیات دولت ارسال می‌شود، گفت: این لایحه در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته است و باید سریعتر در خصوص آن تصمیم‌گیری شود که همه ارکان حیات کشور و جهان را متاثر کرده است.

کارواشتغال به گزارش بازارکار از ایرنا علی سلاجقه روز پنجشنبه پس از افتتاح همزمان ۱۰۲ طرح محیط زیستی که به صورت متمرکز از هرمزگان انجام شد، در جمع خبرنگاران، افزود: تغییر اقلیم باید دارای مدیریت خاص و رهبری مرکزی باشد و با برنامه عمل مشخص انجام شود.

وی اضافه کرد: این لایحه در حال ارائه به دولت است و چنانچه تبدیل به قانون و ابلاغ شود دستگاه‌های اقتصادی هم مکلفند در راستای سازگاری با تغییر اقلیم و عبور با خسارت حداقلی به منابع اصلی حیات وظایف خود را انجام دهند.

لایحه تغییر اقلیم از مدت‌ها پیش توسط سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شده بود و اکنون برای تهیه این لایحه و ارسال آن به هیات دولت و سپس مجلس شورای اسلامی، تلاش‌هایی صورت گرفته است.

از سال گذشته تدوین لایحه تغییر اقلیم با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در سازمان محیط زیست آغاز شد؛ از جمله مهمترین مفاد لایحه تغییر اقلیم، پیش‌بینی راهکارهایی برای سازگاری با اثرات این پدیده است تا میزان خسارت‌های ناشی از نوسانات آب‌وهوایی در کشور به حداقل برسد.

در سال‌های گذشته تمام جهان با پدیده تغییر اقلیم مواجه شده و اثرات مشهود این پدیده در تمام کشورها از جمله ایران قابل مشاهده است، البته ایران یکی از کشورهای بسیار آسیب‌پذیر در برابر تبعات تغییر اقلیم است و در سال‌های اخیر، پیامدهای ناشی از این پدیده در بروز نوسانات مختلف در زمان و مکان بارش‌ها مشاهده شده که موجب وقوع سیل‌های شدید در کشورمان شده است.

معاون رییس جمهور در ادامه با اشاره به اجرای حدود ۳۰۰ هزار هکتار قرق اختصاصی، بیان کرد: از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم طرح‌های توجیهی تفصیلی مناطق در ۴۰ منطقه تحت مدیریت با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت اقتصاد مردمی اجرا شده است.

وی اظهار کرد: در این بازه زمانی، مطالعات در ۱۶۵ منطقه برای اجرای برنامه مطالعه و احیای ۱۹ گونه در معرض خطر جانوری در خشکی و هفت گونه در معرض خطر دریایی انجام شده است.

سلاجقه، تهیه لباس و تجهیزات محیطبانی از جمله خرید تجهیزات انفرادی البسه و تامین جیره غذایی کامل برای سه‌هزار و ۸۰۰ محیطبان در عرصه‌های کشور، اخذ مجوز جذب، انجام فرآیند استخدام و تبدیل وضعیت برای ۸۵۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران و همچنین ۵۷۰ نفر کارشناس و محیطبان را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد.

وی در خصوص اقدام‌های انجام شده در زمینه بحث پایش‌های محیط زیستی، خاطرنشان کرد: افزایش ۱۳۰ درصدی توان پایش منابع زیستی کشور از طریق افزایش آزمایشگاه‌های معتمد فعال کشور به ۳۲۰ آزمایشگاه، افزایش پایش خود اظهاری صنایع به ۴۳ هزار مورد، افزایش صنایع دارای سیستم پایش برخط به ۵۴۰ مورد، صنعت هوشمندسازی پایش و حفاظت از زیست بوم‌های تحت مدیریت در ۴۶۰ هزار هکتار از اراضی تحت مدیریت و همچنین افزایش تعداد ایستگاه های پایش زیست بوم‌های دریایی به ۴۳ ایستگاه از جمله توفیقات در این زمینه است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: مدیریت پسماند و کاهش اثرات آن با همکاری در کاهش سه‌هزار و ۸۶۰ مرکز دفن زباله کشور و اجرای ۸۸۰ طرح جامع مدیریت پسماند شهری از مهمترین اقدامات در حوزه مدیریت پسماند بوده است.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید