بازار کار وردپرس چطور است؟

بازار کار وردپرس چطور است؟

امروزه، یادگیری وردپرس و تبدیل شدن به یک متخصص در این زمینه، یک حرکت شغلی فوق العاده است.

کارواشتغال به نقل از خبر انلاین : پشتیبانی و توسعه وردپرس یک مسیر شغلی سودآور است و چنان‌چه با زبان‌های برنامه نویسی php ،js، css و html آشنایی داشته باشید می توانید با پایه درآمدی بالاتری مشغول به کار شوید.

 

سوال اینجاست که، آیا یادگیری و تخصص در وردپرس برای داشتن یک شغل کافی است؟

دانستن نحوه مدیریت یک وب سایت وردپرس فرصت های زیادی را برای شما ایجاد می‌کند. شما می توانید به عنوان یک وب مستر که مسئول نگهداری و بارگذاری محصول و محتوا در سایت وردپرسی است، مشغول به کار شوید یا می توانید وبلاگ یا وب سایت های وردپرسی را طراحی و سفارشی سازی کنید. ادامه مطلب را مطالعه کنید تا در مورد فرصت‌های این حوزه بیشتر بدانید.

روش های کسب درآمد از وردپرس

روش های کسب درآمد از وردپرس به طور کلی بر اساس سطح مهارت می‌تواند در یکی از دسته های زیر قرار گیرد.

۱: برنامه نویسی و توسعه وردپرس

توسعه وردپرس یکی از پرتقاضاترین مهارت‌های فریلنسری در حال حاضر و یکی از رایج‌ترین راه‌های کسب درآمد برای وردپرس است. برای این کار، باید دانش خوبی از PHP داشته باشید و نحوه عملکرد و توابع وردپرس را بدانید.

این مهارت تحت عنوان برنامه نویسی وردپرس می‌تواند آموزش داده شود.

درآمد توسعه دهنده وردپرس چقدر است؟

اکثر حقوق‌ برنامه‌نویسان وردپرس در حال حاضر بین ۴۹۰۰۰ دلار (%۲۵) تا ۷۸۰۰۰ دلار (% ۷۵) در سال است و بیشترین درآمدها در ایالات متحده سالانه ۹۶۵۰ دلار است. اما در ایران پرداختی توسعه دهندگان و برنامه نویسان وردپرس بر اساس ۱۵۰۰ موقعیت شغلی در سایت‌ استخدامی جابینجا (jobinja)، به طور میانگین بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان است.

میانگین درآمد فریلسنری پروژه های توسعه وردپرس از ۳ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان برای طراحی یک قالب اختصاصی در ایران است و درآمد دلاری پروژه‌های مشابه از ۴۰۰۰ دلار تا ۱۰۰۰۰۰ دلار متغیر است.

کدام کشورها در حوزه توسعه وردپرس بهترین هستند؟

در اینجا ۷ کشور برتری که برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان انگلیسی زبان وردپرس مناسب هستند، آورده شده است.

 

اگر تسلط خوبی به زبان انگلیسی دارید، می‌توانید در سایت‌های فریلنسری این کشورها پروژه‌های دلاری وردپرسی انجام دهید.

  • هند
  • آرژانتین
  • دانمارک
  • کانادا
  • استرالیا
  • سوئیس
  • ایالات متحده آمریکا

۲: کسب درآمد با طراحی سایت وردپرس

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد، طراحی سایت‌های وردپرسی است که بر اساس نیاز کاربر ممکن است نیاز به کدنویسی اختصاصی داشته باشد یا نه. اگر مهارت کمی دارید می‌توانید با پروژه‌های ساده‌تری شروع کنید که تنها با نصب قالب بسته آسان و درج مطالب و محصولات تکمیل می‌شود.

میانگین حقوق دریافتی در سایت جابینجا برای یک طراح سایت وردپرس ۵ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان است.

۳: کسب درآمد از فارسی سازی قالب و افزونه

یکی از راه های جذاب کسب درآمد از وردپرس، فارسی سازی قالب و افزونه های اورجینال است که در سایت‌های خارجی ارائه می شوند. کاربران ایرانی نیاز دارند نسخه فارسی این پوسته و پلاگین‌ها را روی سایت مشتری خود نصب کنند و فونت فارسی و چینش محتوای راست به چپ (RTL) را در تمام بخش های سایت مشاهده کنند.

مارکت‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید نسخه راست چین محصولات خود را در آن به فروش برسانید و بر اساس کیفیت و کاربرد محصول از ۵ تا ۲۰۰ میلیون تومان در ماه درآمد کسب کنید. برای مشاهده درآمد فروشندگان محصولات وردپرسی می توانید میزان فروش قالب‌های مختلف را در سایت RTL-THEME.COM مشاهده کنید.

شرکت در دوره فارسی سازی قالب وردپرس می‌تواند مسیر شما را برای یادگیری راحت‌تر کند.

وردپرس بهتر است یا کدنویسی؟

یکی از سوالاتی که ذهن کاربران علاقه‌مند به طراحی سایت را مشغول کرده این است که؛ کدنویسی بهتر است یا وردپرس؟ بدون شک، وردپرس به عنوان یک پلتفرم با قابلیت کدنویسی و به عنوان یک ابزار بدون نیاز به کدنویسی برای طراحی سایت بهتر است. اگر می‌خواهید به ایجاد وب سایت منحصراً با وردپرس بپردازید، نیازی به نوشتن هیچ کدی ندارید، زیرا می‌توانید قابلیت‌های زیادی را با بدون کدنویسی و تنها با نصب افزونه اضافه کنید.

در نهایت با یادگیری مهارت برنامه نویسی PHP می توانید علاوه بر برنامه نویسی اختصاصی، پروژه‌های توسعه‌ای بگیرید و درآمد خود را از وردپرس افزایش دهید.

آیا یادگیری وردپرس سخت است؟

در این مطلب به این سوال پرداختیم که بازار کار وردپرس چطور است؟ اما این سوال برای شما پیش آمده که، چقدر یادگیری وردپرس زمانبر و سخت است؟

پاسخ کوتاه این است: بستگی دارد. یک وب مستر مبتدی ممکن است بتواند وب سایت خود را بدون تخصص فنی به صورت آنلاین بسازد و این زمان زیادی از یک فرد نمی گیرید. وردپرس بسیار ساده و کاربرپسند است و تقریباً برای هر کسی که مهارت‌های اولیه کامپیوتری دارد قابل درک است. اگر می‌خواهید تغییرات جزئی خاصی در سایت خود ایجاد کنید، یادگیری اولیه HTML و CSS حداکثر یک هفته طول می کشد.

اما حقیقت این است که تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وردپرس به مجموعه مهارت های بسیار عمیق تری نیاز دارد. با صبر و حوصله می‌توانید مهارت‌های اولیه وردپرس را یاد بگیرید و بعد از تسلط بر وردپرس سراغ سفارشی سازی آن رفته و در نهایت با مهارت‌های برنامه نویسی توانایی طراحی صفر تا صد یک قالب وردپرس یا افزونه را پیدا می‌کنید.

در نهایت پاسخ این سوال بستگی به میزان مهارتی دارد که قصد دارید یاد بگیرید. هر چه این مهارت عمیق‌تر باشد، پروژه‌های جذابتری می‌توانید بگیرید.

نکته جالب در فرایند یادگیری وردپرس این است که در هر مرحله می توانید درآمد داشته باشید. از طراحی یک سایت آماده وردپرسی تا طراحی یک قالب اختصاصی وردپرس که درآمد بالاتری دارد و مرحله آخر یک متخصص وردپرس است.

دوره‌های برنامه نویسی و فارسی سازی قالب می‌تواند به شما در تسریع فرایند یادگیری کمک کند، مخصوصا اگر توسط افرادی ارائه شود که متخصص این حوزه‌اند و تجربه کافی دارند. در راست چین آکادمی هر دو دوره های فارسی سازی و برنامه نویسی وردپرس توسط فروشندگان باتجربه ارائه شده است.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید