بررسی چالش‌های بازار کار صنایع غذایی ایران در نشست سوم

بررسی چالش‌های بازار کار صنایع غذایی ایران در نشست سوم

کارواشتغال به نقل از ایسنا : انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، نشست سوم از سلسله نشست‌های «چالش‌ها و الزامات ورود به بازار کار صنایع غذایی در ایران» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با حضور زهره عباسی – مسئول فنی و مدیر کنترل کیفی واحد تولیدی – علی گودرز گیرنده – مدیر کنترل کیفی کارخانه روغن نباتی- و محدثه حیدری – کارشناس کنترل کیفیت شرکت صنایع غذایی –  ۱۵ بهمن ساعت ۱۴ برپا می‌شود.

نحوه ورود به بازار کار، نقش پارتی یا آشنا برای ورود به بازار کار، حساسیت‌ها و الزامات شغلی یک مهندس صنایع غذایی، تبعیض‌های جنسیتی در این شغل، حقوق و مزایا و اهمیت دروس آزمایشگاهی در دوران دانشجویی برای ورود به بازار کار، برخی از مباحثی است که از مهمانان این جلسه پرسیده می‌شود.

این جلسه با استفاده از نرم‌افزار اسکای‌روم برپا می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://meet.uok.ac.ir/ch/food.meeting در این جلسه شرکت کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @Noushin_Baghi پیام دهند.

 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید