تاسیس دانشکده حکمرانی با حمایت معاونت علمی
توافقنامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه شهید بهشتی با هدف استفاده از ظرفیتهای دانشکده حکمرانی این دانشگاه برای تحقق حکمرانی فناورانه امضا شد.
کارواشتغال به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر دهقانی در آیین امضای توافقنامه همکاری در راستای ایجاد دانشکده حکمرانی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مساله حکمرانی و فناوریهای این حوزه یکی از موضوعاتی است که به طور جدی مورد توجه کشورهای خواهان پیشرفت و توسعه قرار دارد. با توجه به توسعه فناوری در همه دنیا و استفاده از ابزارهای فناورانه، در اختیار داشتن دادههای بزرگ امروزه حرکت دنیا به سمت و سوی استفاده هرچه بیشتر و بهتر از فناوریها در عرصه حکمرانی است.
وی با اشاره به لزوم ایجاد محلهایی برای تولید دانش، آموزش و پرورش در حوزه حکمرانی و حکمرانان فناور افزود: ترویج و توسعه فناوریهای حکمرانی و طرح، بحث و بسط راهکارهای حکمرانی خوب و چگونگی بهرهمندی از فناوریها در عرصه حکمرانی از ضرورتهایی است که استفاده از روشهای فناورانه و نوآورانه، تربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه فناوریهای حکمرانی را ایجاب میکند.
دکتر دهقانی اضافه کرد: با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و تاکیدی که معاونت علمی بر ضرورت تحقق حکمرانی فناوری و نقش آن در تحقق اقتصاد دانش بنیان دارد، توافق نامهای در راستای حمایت معاونت علمی از ایجاد و راهبری دانشکده حکمرانی این دانشگاه امضا شد تا سال آینده این دانشکده بتواند دانشجو جذب کند و معاونت علمی نیز از تجهیز و توسعه این دانشکده حمایت میکند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به حمایت این معاونت از توسعه حوزه اندیشهورزی و سیاستگذاری گفت: سهم مشخصی از بودجهها و حمایتهای معاونت علمی به توسعه این دو حوزه اختصاص دارد. همچنین با کمک سایر منابع تعریف شده از جمله حمایتها و ابزارهای ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان، اعتبار مالیاتی و سایر تسهیلات از توسعه حکمرانی خوب به کمک توسعه اندیشهورزی و سیاستگذاری حمایت میکنیم.