تحقق تعهدات اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان قزوین
کلنگ زنی طرح های تامین آب آشامیدنی روستاهای استان قزوین
کلنگ اجرای طرح های آبرسانی به ۹۶ روستای استان قزوین به زمین زده شد.
کارواشتغال قزوین به نقل ار خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اجرای طرحهای تامین آب آشامیدنی ۹۶ روستای استان امروز در مراسمی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی و سازمان بسیج سازندگی آغاز شد.
این طرحها در قالب ۵ مجتمع آبرسانی روستایی الموت، ضیاء آباد ۱ و ۲، ماهین، قاقازان و فارسجین اجرا میشود.
برای اجرای این پروژهها ۲ هزار و ۳۹۷ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
با بهره برداری از این طرحها ۳۱ هزار و ۸۴۱ نفر از آب آشامیدنی با کیفیت بهره مند میشوند.
سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان در این مراسم گفت : سپاه همه هویت خود را از مردم می داند و امروز هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی حق ندارد برای خدمت به مردم منت بگذارد.
وی افزود : مردم با عظمت ایران بدون هیچ نگاه حزبی و سیاسی قابل تکریم هستند و سپاه برای همه مردم جان خود را فدا می کند.
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان به اجرای طرحهای مشارکتی اشاره کرد و گفت: پروژههای مشارکتی را باهم شروع و با هم به اتمام میرسانیم و اگر بین راه کسی به هر دلیل نتوانست ادامه دهد، دستگاههای همراه ادامه دهنده مسیر باشند.
سردار رفیعی آتانی افزود: امروز مشکلات کشور را میشناسیم و لازم است با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب با عزم راسخ برای رفع آنها اقدام کنیم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی هم گفت: به منظور رفع محرومیت زدایی در مناطق کمتر برخوردار، ۱۰ هزار پروژه آبرسانی در روستاهای کشور تا پایان دولت سیزدهم اجرا میشود.
فاطمه محمدبیگی افزود: در جلساتی که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد مقرر گردید سالانه ۱۰ هزار پروژه آبرسانی روستایی در کشور اجرا شود.
محمدبیگی گفت : در سطح آبرسانی روستایی تلاش میکنیم از ۲۵ درصد پوشش به ۹۰ درصد در دولت سیزدهم برسیم و در تمام استانها به همت سپاه، بسیج مقتدر و اداره آب شاهد خدمت رسانی به مردم باشیم.
وی افزود : نمایندگان مجلس برای ارتقای سلامت مردم تلاش خواهند کرد و آسایش مردم برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است.
سد نهب؛ آغازی برای تثبیت آبهای زیرسطحی + فیلم
سدی که با عزم جهادی برای نجات دشت قزوین، احداث شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیماي مرکز قزوین، برداشت بی رویه از آبهای زیر زمینی در سالهای اخیر فرونشست سفرههای آب را به شدت تحت تاثیر قرار داده بطوریکه رطوبتی در خاک باقی نگذاشته است.
دشتهایی تشنهای که کم کم به گودالهای عمیق تبدیل میشود، و این یعنی بی رحمی انسان به زمین است.
چند سالی است که خشکسالی و ناقوس کم آبی در نقاط مختلف کشور و از جمله قزوین به صدا درآمده است. اینجا فتح آباد بوئین زهرا، جایی که زمین از فرط تشنگی، آب که نه خاک را در خود بلعیده است.
بحرانی خاموش که در کمین هر آنچه روی زمین و زیر زمین است نشست؛ ۵۰درصد از دشت قزوین بین ۲تا۱۷ سانتیمتر دچار فرونشست زمین شده است.
برداشتها بیرویه آب از دل زمین، ناشی از خشکسالی و فقر آبهای سطحی است موضوعی بحرانی که اهمیت مهار روان آبها و سیلابها را بخوبی نشان می دهد.
زمینهایی که سال به سال تشنهتر میشود.
برداشتهای بی رویهای که سال به سال زمین را تشنهتر میکند و کمی آن طرفتر حجم زیادی آبهای سطحی که بدون استفاده هدر میرود مسئولان را به فکر چاره انداخت.
درکنار زمینهای تشنه دشت قزوین، روان آبها و سیلابهای فصلی که گاهی هست و گاهی نیست عزم مسئولان را برای ساخت اولین سد مخزنی استان جزم کرد.
حالا اجرای یکی از مهمترین طرحهای عمرانی استان قرار است پایانی باشد بر این مشکلات شهرهای جنوبی استان؛ حالا این طرح عمرانی قرار است پایان بخش مشکلات شهرهای جنوبی باشد.
حالا تنها سد استان با بیش از ۹۳درصد پیشرفت کار کشاورزان را از برداشت آب ذخیره شده در دریاچه این سد، کشاورزان منطقه را از برداشت ۹۰میلیون مترمکعب منابع آبهای زیرزمینی بی نیاز میکند
حال اولین و تنها سد مخزنی استان احداث می شود تا آبهایی که گاهی هست و گاهی نیست برای همیشه جاری باشد.
سد نهب گرچه هنوز به بهره برداری کامل نرسیده، اما آثار و نتایج اقتصادی و اجتمایی این طرح بزرگ ملی از هم اکنون قابل مشاهده است.
با این احداث سهد نهب بهره برداران بخصوص کشاورزان منطقه میتوانند بههنگامترین سالها هم میتوانند از حق آبه خود بهرهمند شوند.
با احداث سد نهب ۱۲۰میلیون مترمعکب از روان آبها و سیلابها فصلی منطقه ذخیره و متناسب با نیاز بهره برداری میشود.
با بهره برداری از این سد برداشت ۹۰میلیون مترمکعب از منابع آبهای زیرزمینی کاسته خواهد شد که اقدامی مهم در توقف فرونشست زمین است.
خشکسالی و برداشت بی حد و مرز از سفرههای آب زیرزمینی روز به روز ابن ماده حیات بخش را از ما دورتر میکند.
نتیجه بی مهری ما انسانها به طبعیت می شود؛ این فرونشستها خطری بالقوه برای تاسیات زیر زمین و روی زمین محسوب می شود.
خاکهایی که رمقی برای ادامه حیات ندارد آب درون آن گرفته شده است؛ آبهایی که، بی مقدار (بی حد و مرز) از دل زمین کشیده می شود و این چنین دهان زمین را باز نگاه داشته است، و این چنین تشنگی را بر زمین چیره کرده است.
زمین تشنه است.
خطوط گاز، آب و مخابرات و برق را تهدید میکند.
کاهش ۳۵متری سطح آبهای زیرزمینی؛ فرونشستهایی که تاسیسات زیر زمین و روی آن زمین را تهدید میکند.
برداشت بی رویه اب از لایههای زمین، خاک را خشک و تهی از رطوبت میکند که سرانجام آن می شود این۵۰درصد دشت قزوین ۲تا۱۷ سانتیمتر نشست کرده است.
استفاده از آبهای سطحی میتواند نقش بسیار مهمی در حفظ سفرههای آب زمینی و جلوگیری از فرونشت زمین داشته باشد.
کانالهای آب بر با همکاری شرکت اب منطقهای و جهاد کشاورزی روستاهای دارای حق ابه از ظرفیت تامین اب دائمی این سد بهرهمند خواهند شد.
رودخانه خررود
۱۸روستای پایین دست رودخانه خررود؛ در سال۸۸ عملیات اجرایی این آغاز شد.
کنترل سیلابهای منطقه، تنظیم آب دائمی و بهبود و ایجاد رونق در محصولات کشاورزی، جریانهای سیلابی ورودی به رودخانه خر رود، و خسارات ناشی از آن، توزیع آب بهنگام با استفاده از کانالهای آب (شبکه مدرن توزیع آب)، کاهش زمان آبرسانی به کشاورزان، تحویل پایدار و بهنگام کشاورز در فصول مختلف به کشاورزان و کاهش تلفات و سرعت در تحویل آب به کشاورزان از مزیتهای ایت طرح است.
سد نهب بر روی رودخانه خررود احداث شده
جریانات سیلابی و آورد آبی معادل ۱۴۲ میلیون مترمکعب در سال را وارد روخانه خ رود میکند.
کمی آن طرفتر سازهای عظیم در دست اجراست که قرار است این زمینهای تشنه را سیراب کند.
حالا با احداث سد نهب در بالادست شهرهای تاکستان و بوئین زهرا که چند سالی علملیات اجرایی آن میگذرد امیدها را برای احداث شبکه آبیاری سد نهب، از برداشت ۹۰میلیون مترمکعب از منابع آبهای زیر زمینی جلوگیری خواهد کرد.
تامین آب ۳۶هزار هکتار از اراضی کشاورزی تاکستان و بوئیین زهرا فقط بخشی از مزایای احداث سد نهب است.
سد مخزنی نهب به طول تاج ۲۱۵۶متر با ۹۳درصد پیشرفت کار، سال۱۴۰۱ به بهره برداری کامل میرسد.
با احداث سد نهب ۳۶هزار هکتار از اراضی کشاورزی تاکستان و بوئین زهرا زیر پوشش شبکه مدرن آبیاری قرار خواهد شد.
آب ذخیره شده پشت سد از طریق کانالهایی به طول. آب را تا دورترین اراضی منطقه هدایت میکند.
بر اساس مطالعات انجام شده آورد روخانه خر رود حدود ۱۴۲میلیون مترمکعب است.
کنترل سیلابهای نابهنگام و مخرب
با احداث کانالهای اب کشاورزی ۱۸روستای پایین دست سد، از جریان دائمی اب بهرهمند خواهند شد.
ثبت ملی قنات فضلعلی خان در استان قزوین
مسئول کارگروه سازههای آبی تاریخی شرکت آب منطقهای قزوین از ثبت ملی قنات فضلعلی خان روستای رادکان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، ابولفضل کبیری گفت: پس از چند سال تلاش شبانه روزی، قنات فضلعلی خان روستای رادکان، در دی ماه سال جاری به ثبت ملی رسید.
وی افزود: بخش مهمی از قنات باستانی فضلعلی خان در روستای رادکان از توابع بخش خرمدشت شهرستان تاکستان قرار دارد، که یکی از سازههای آبی تاریخی و منحصر به فرد کشور است و تا چندی پیش بخشی از آب مورد نیاز کشاورزان را تامین میکرد.
مسئول کارگروه سازههای آبی تاریخی شرکت آب منطقهای قزوین با بیان اینکه، این قناب به دلیل عدم لایروبی و مرمت در حال حاضر آبدهی نداشته و بلا استفاده مانده است، گفت: با توجه به شرایط کم آبی در استان و خشکسالیهای پیش رو، کارگروه سازههای آبی تاریخی ذیل کمیته منطقهای آبیاری و زهکشی استان قزوین در نظر دارد، با توجه به ظرفیتهای بسیار ویژه “قنات فضلعلی خان”، برایجلب حمایتهای مادی و معنوی در راستای مرمت و احیا این قنات، اقدام کند.
مسئول کارگروه سازههای آبی تاریخی ادامه داد: وجود قنات باستانی به طول حدود ۳۰ کیلومتر و قدمتی بیش از ۲۰۰۰ سال، در منطقه تاکستان، که نشانگر پیشینه تاریخی آن است، علاوه بر تامین بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان و کمک به احیا منابع آبهای زیرزمینی، به لحاظ گردشگری نیز حائز اهمیت است و میتواند در چشم انداز توسعه منطقه و ایجاد اشتغال و درآمدزایی، نقش و جایگاه مهمی داشته باشد.
۲۵۰ هزار اصله نهال اسفندماه در استان قزوین توزیع میشود
۲۵۰ هزار اصله نهال اسفند ماه به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری در استان توزیع خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محسن قاسم زاده مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین گفت: ۲۵۰ هزار اصله نهالی که در اسفند ماه امسال توزیع خواهد شد براساس موافقت نامه با بهره برداران متقاضی خواهد بود و زمان و مکان کاشت نهال و تعداد آن مشخص و قابل رصد است.
قاسم زاده افزود: نهالهایی که در هفته منابع طبیعی توزیع میشوند، از نوع غیرمثمر است و بیشتر آنها مقاوم به کم آبی هستند.
وی گفت: امسال بیشتر نهالها در شهرستان آوج که از حیث آب و خاک و بارندگی مناسب هستند، کاشته میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: نهالهایی که امسال در هفته منابع طبیعی توزیع میشوند از طریق اعتبارات این دستگاه در نهالستان منابع طبیعی قزوین پرورش یافته اند.
معرفی سرپرست جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین
عینالله کشاورز ترک به عنوان سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در مراسمی عینالله کشاورز ترک به عنوان سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین معرفی و از خدمات رضا گروسی قدردانی شد.
مدیر کل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: افتخار دولت سیزدهم، پاسخگویی به مردم است و تمامی ظرفیتها را در این زمینه به کار خواهد گرفت.
حبیب الله جلیلی افزود:وزارت رفاه، وزارت انقلاب و نه انفعال است و توجه و تکیه آن بر تکریم و حمایت مردم قرار دارد.
وی خطاب به مسوولان، گفت: اگر در مدت توفیق خدمت برای رضا خدا قدم برداشتیم موفق خواهیم بود در غیر این صورت خسران و زیان در هر دو دنیا به بار خواهد آمد.
مدیر کل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بنیانگدار انقلاب اسلامی امام راحل همواره بر خدمت به مردم به ویژه جامعه کارگری و پاسداشت جایگاه شهدا و خانواده آنها تاکید کرده اند و با این تاکیدات، تکلیف ما روشن است و نحوه ارتباط ما با مردم در کارنامه اعمال ما نوشته خواهد شد.
اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض در دستور کار وزارت تعاون قرار دارد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف از تحولها و تغییرات این است که سیستم را به عدالت نزدیک کنیم که شعار رییس جمهور است که به معنی مبارزه با تبعیض و فساد است و هرکس باید این کار را از اداره و میز کار خود شروع کند.
حسینی با بیان اینکه مساله اصلی ما عدالت است، افزود: اسوه این استان شهید رجایی به دولت خود معروف است درحالیکه ۴۵ روز بعد از تنفیذ حکم، شهید شد و وقتی برای تشکیل دولت نداشت و در واقع به خاطر رفتار و سلوکش، دولتی به نام وی معروف شده است.
وی گفت: گاهی یک اداره را نیز به نام مدیر آن میشناسند و اگر در اتاق مدیری به روی مردم باز باشد همه نیروها و کارکنان از او الگو میگیرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مردم از ما میخواهند مدیر جمهوری اسلامی مثل خود آنها زندگی کند و صمیمانه برای شنیدن دردهای آنها وقت بگذارد.
وی افزود: ما گاهی با رفتار خودمان مردم را ناراضی میکنیم و دولت عوض شده و مردم از ما توقع و تقاضا دارند مدیران را عوض کنیم و افرادی منصوب شوند که به مطالبات مردم، توجه بیشتری داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از مدیر کل جدید تعاون استان قزوین تقاضا داریم رویکردها را تغییر دهد، چون توقع مردم تغییر است که باید عاقلانه و در چهارچوب خود باشد.
وی افزود: مدیرانی باید در منصب امور قرار گیرند که تشنه خدمت و نه میز و صندلی و قدرت باشند و تغییرات باید با شناخت افراد صورت گیرد.
حسینی گفت: همه باید از امروز مثل وزیر تعاون عادلانهتر رفتار کنیم و در مبارزه با تبعیض پیشگام باشیم و از کسی نترسیم.
وی اضافه کرد: برقراری عدالت هزینه دارد و باید آن را بپردازیم و در برقراری عدالت یک گام جلوتر برویم و از فشارهای رسانهای نترسیم.
وی گفت: برای اولین بار بعد از ادغام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پنج مدیر بزرگترین سازمانهای زیر مجموعه وزارتخانه شامل تامین اجتماعی، بهزیستی، صندوق بازنشستگی، سازمان فنی حرفهای و بانک رفاه از نیروهای خود وزارتخانه منصوب شدند که متاسفانه به آن پرداخته نشد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم گفت دو محور اشتغال و تعاون متناسب با برنامههای وزات خانه در اولویت کاری خواهد بود.
کشاورز ترک افزود: ۳ هزار و ۳۱۰ تعاونی در استان قزوین ثبت و مجوز فعالیت گرفته اند که فقط ۲۴ درصد این تعاونیها فعال است.
وی اضافه کرد: اتحادیههای تعاونی و تعاونیهای مرغداری در استان دارای شاخصها واولویتهای بسیاری است و توانسته اقدامات خوبی انجام دهد و ما هم تلاش خواهیم کرد در این زمینه تعاونیها را حفظ و تقویت کنیم.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به مشکلات تعاونیها به ویژه تعاونیهای مسکن اشاره کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد با نگاه مشارکتی و درون بخشی در بخش تعاون آنها را حل و فصل کنیم و اداره کار به عنوان ناظر و تسهیل گر در این موضوع نقش ایفا کند.
درخواست استاندار قزوین از مردم برای تزریق واکسن کرونا + فیلم
استاندار قزوین از مردم خواست برای افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا، واکسن بزنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اعلایی در جلسه ستاد مقابله با کرونا گفت: ۵۰ درصد از فوتیهای کرونا در روزهای گذشته کسانی بودند که واکسن نزده بودند.
وی با بیان اینکه بهترین روش برای کاهش بار بیماری انجام واکسیناسیون است از مردم خواست برای تزریق واکسن به ویژه برای تکمیل آن اقدام کنند.
استاندار خطاب به اداره کل تامین اجتماعی گفت: بیمارسانهای خصوصی و دانشگاهی استان حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از سازمان تامین اجتماعی طلب دارند که باید هر چه زودتر این بدهی پرداخت شود تا مردم هم بتوانند از خدمات بیمارستا نهای خصوصی در دوران کرونا استفاده کنند.
اعلایی، علت کمبود برخی از داروها را فنی، مالی و حجم بالای تقاضا عنوان و بر خودداری از تجویز و مصرف داروهای غیرضروری تاکید کرد.
به دلیل شیوع کرونا نمایشگاه بهاره در قزوین برگزار نمیشود
استاندار قزوین تاکید کرد: با توجه به شیوع گسترده کرونا در استان امکان برگزاری نمایشگاه بهاره را نداریم، اما توزیع کالاهای اساسی و یارانهای باید در دستور کار سازمان صمت قرار بگیرد؛ توزیع کالاهای مورد نیاز مردم و یارانهای را میتوان به صورت الکترونیکی و توزیع درب منزل انجام دهیم تا شاهد ایجاد تجمعات در شرایط کرونایی نباشیم.
وی در ادامه از صاحبان مشاغل خواست از تصمیمات ستاد کرونا پیروی کنند تا هر چه زودتر از پیک کرونا خارج شویم.
فیض اللهی مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: حدود ۵۰۰ هزار نفر در استان باید برای تزریق واکسن و یا تکمیل آن مراجعه کنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: ۱۵۰ قلم دارو کمبود داریم که بخشی از آن بدلیل عدم تخصیص ارز و بخشی دیگر متاسفانه بدلیل مصرف و تجویز غیرمنطقی داروها از سوی پزشکان است.
دیدبان افزود: با توجه به تجویز بی مورد برخی داروها از سوی پزشکان لازم است تا علوم پزشکی و نظام پزشکی در این زمینه ورود کنند.
دیدبان افزود: باید برای توزیع دارو برنامه ریزی دقیق تری انجام شود و داروها را با وسواس بیشتری در اختیار داروخانهها قرار داد.
وی اضافه کرد: باید برنامه ریزی شود تعدادی از داروخانههای معین در کنار داروخانههای شبانه روزی فعال شوند تا مردم در این شرایط کرونایی معطل نشوند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: استان قزوین در حوزه زیرساختهای بهداشت درمان با مشکلات زیادی مواجه است و جزء استانهای رده آخر هستیم.
دیدبان افزود: به اندازه جمعیت یک شهر اتباع خارجی داریم و اینها همه دارند از خدمات بهداشتی و درمانی استان استفاده میکنند پس باید ظرفیتهای بهداشتی و درمانی بیشترشود.
حبیبی جانشین ستاد مقابله با کرونا استان هم گفت: بخش بشاریات، مرکزی و محمدیه بیشترین آمار ابتلا به کرونا را دارند.
حبیبی افزود: تا تغییر رنگ بندی کرونا مسابقه ورزشی برگزار نمیشود.
تحقق تعهدات اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان قزوین
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امسال سه هزار و ۷۰۳ شغل در بخش کشاورزی استان ایجاد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حمیدرضا تبسمی گفت: میزان اشتغال پیش بینی شده بخش کشاورزی در کارگروه اشتغال استان برای امسال، ۳ هزار و ۶۸۴ نفر تعیین شده بود که بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه ملی رصد اشتغال تا هجدهم بهمن، ۳ هزار و ۷۰۳ شغل جدید به بخش کشاورزی استان اضافه شدهاست.
وی افزود: با توجه به طرحهای کشاورزی اشتغالزایی در حال اجرا در استان و همچنین پیگیری سیاست حمایت و پشتیبانی از تولید توسط جهاد کشاورزی استان، قطعاً تا پایان سال شاهد افزایش میزان اشتغال ایجاد شده در این بخش خواهیم بود.
به گفته تبسمی، شهرستانهای آبیک، آوج، تاکستان و بویین با انجام کامل تعهدات و شهرستانهای قزوین و البرز بیش از ۱۰۰ درصد تعهدات اشتغال را محقق ساختهاند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: قزوین با ۹۳۹ اشتغال ایجاد شده و تحقق ۱۰۲ درصدی تعهد اشتغال در بخش کشاورزی از ابتدای امسال تاکنون، موفقترین شهرستان استان از این حیث بوده است.
تبسمی گفت: اعطای تسهیلات از منابع رونق تولید، تسهیلات حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸، تسهیلات مشاغل خانگی، تسهیلات خط نه مکانیزاسیون به واحدهای تولیدی و از همه مهمتر کمکها و مشاورههای فنی، کارشناسی و اعتباری به کارآفرینان، نقش بسزا و قابل توجهی در ایجاد و تثبیت اشتغال و در نتیجه تحقق میزان اشتغال تعهد شده در بخش کشاورزی استان قزوین داشته است.
برای دیدن سایر اخبار قزوین واگهی های استخدامی ان کلیک کنید