در جذب نیرو اولویت با نیروهای بومی باشد

در جذب نیرو اولویت با نیروهای بومی باشد

امام جمعه کنگان: 

حوزه/ حجت الاسلام محمودی گفت: اولویت در جذب نیروهای بومی و آخرین اولویت در تعدیل رویکرد مسئولان صنعت باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام محمود محمودی در اجتماع نمازگزاران این شهر با اشاره به برخی گلایه مندی ها در خصوص مسئله تعدیل نیروهای بومی اظهار داشت: همانگونه که بارها در خطبه ها عنوان کردم رویکرد متولیان صنعت در منطقه در حوزه جذب اولویت قرار دادن نیروهای بومی و در بحث تعدیل آخرین نفرات نیروهای بومی باشد.

وی با اشاره به نگرانی برخی نیروهای فاز ۱۴ در همین زمینه بیان کرد: لازم می دانم از همت و پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، دادستان و مدیر اشتغال منطقه ویژه قدردانی کنم.

خطیب جمعه کنگان به مسئله بلاتکلیفی اداره ورزش و جوانان شهرستان کنگان اشاره کرد و گفت: وضعیت مدیریت اداره ورزش و جوانان شهرستان برای ساماندهی حوزه ورزش در این خطه مشخص و هر چه سریع مدیر مربوطه منصوب شود.

حجت الاسلام محمودی با اشاره به بیانات اخیر رهبری معظم انقلاب در دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیادهای علمی جهانی با معظم له و دیدار دست‌اندرکاران کنگره بین‌المللی میرزای نائینی با ایشان، اظهار کرد: سخنان رهبری فرزانه انقلاب و قدعلم کردن شجاعانه در برابر طاغوت زمان، دشمنان را مستاصل کرد.

وی با تحلیلی بر سخنان ایشان و بازتاب جهانی و رسانه ای این دیدارها، ابراز کرد: حضور رهبر معظم انقلاب در دیدارهای اخیر و پس از جنگ توطئه دشمنان مبنی بر زندگی غیرعادی ایشان را خنثی کرد.

امام جمعه کنگان با تحلیل فرمایشات گهربار رهبر معظم انقلاب بویژه در حوزه امید به مردم دادن، تصریح کرد: به تعبیر معظم له ایران عزیز ما و جوانانش، «مظهر امید» هستند و باید این واقعیت مهم را درک کرد که جوان ایرانی، به شرط همت و تلاش، توانایی و مهارت رسیدن به قله‌ها را دارد؛ همچنانکه شما بر قله‌های جهانی ورزشی و علمی تکیه زدید.

حجت الاسلام محمودی در بخش دیگری از خطبه ها با تبریک میلاد با سعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها به موضوع زیست عفیفانه آن بزرگ بانو اشاره و تاکید کرد: زندگانی و مشی حضرت زینب کبری سلام الله علیها بویژه در حوزه زیست عفیفانه الگویی برای همه مادران، همسران و دختران مسلمان است.

وی خداباوری و خدامحوری و صبر جمیل را از ویژگی های آن بانوی بزرگ ذکر و با تشکر از هیات های مذهبی از جمله هیات متوسلین حضرت زینب سلام الله علیها و دیگر هیات ها بر ضرورت برگزاری باشکوه مراسم میلاد تاکید کرد.

خطیب جمعه کنگان با گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از تلاش ها و خدمات پرستاران و ضرورت آمادگی مساجد ما برای بحران های احتمالی و خدمت به مردم، با بیان اهمیت و جایگاه پرستاران در آموزه های دینی و عنوان این مهم که پیامبران و اولیای الهی پرستار بوده اند، عنوان کرد: در اهمیت جایگاه پرستاران همین بس که نبی مکرم اسلام فرمود ” هر کس یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور می کند”.

حجت الاسلام محمودی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمدحسین فهمیده و آغاز هفته بسیج دانش آموزی و روز نوجوان و تجلیل از شهدای نوجوان از جمله شهید مرحمت بالازاده گفت: شهید فهمیده ثابت کرد با سن کم می توان قهرمان تاریخ شد و به جایی رسید که امام امت او را رهبر خود معرفی کند.

وی به تنش ها و تظاهرات گسترده آمریکایی ها علیه سیاست های دونالد ترامپ و حمل پرچم های فلسطین در این تظاهرات بزرگ و گسترده و میلیونی اشاره کرد و یادآور شد: تظاهرات میلونی مردم آمریکا علیه رییس جمهور کشورشان اثبات کرد آمریکا رو به افول است.

امام جمعه کنگان با تاکید بر ضرورت مبارزه با گرانفروشی در کشور، بیان کرد: گرانی در آموزه های دینی نیز موجب نزول عذاب و از بین رفتن اعمال نیک می شود.

انتهای پیام/


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید