دورههای “کارآفرینی و مهارت ایجاد شغل” با هدف تحقق شعار سال در استان گیلان برگزار میشود-مردم استان گیلان ۴ میلیارد تومان برای توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه در کربلا و نجف اهدا کردند-مجمع استانی معلمان برای مطالبهگری مشکلات فرهنگیان استان گیلان راهاندازی میشود
گروه استانها- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: در راستای تحقق شعار سال در گیلان دورههای کارآفرینی و مهارت ایجاد شغل در استان برگزار میشود.
کارواشتغال به نقل تسنیم از رشت، محمد دوستار ظهر امروز در نخسین جلسه بسیج نخبگان سپاه استان گیلان در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: با توجه به شعار امسال مقام معظم رهبری وظیفه بسیج نخبگان در سال پیشرو مسئولیت سنگینی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به نامگذاری امسال به سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین توسط مقام معظم رهبری باید در این زمینه با کمک نخبگان استان برنامهریزیهای دقیق و علمی انجام شود.
رئیس شورای مرکزی خانه نخبگان بسیج گیلان ابراز داشت: در صورت نیاز چالشهای استان در موضوعات مختلف توسط کارگروههای موضوعی تبدیل به طرحهای پژوهشی شده و در اختیار سازمانهای مرتبط قرار میگیرد.
دوستار با بیان اینکه شناسایی نیروهای جوان و نخبه از جمله اهداف سازمان بسیج نخبگان سپاه است تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال در گیلان دورههای کارآفرینی و مهارت ایجاد شغل در استان برگزار میشود.
وی با تأکید بر پیشقدم شدن نخبگان حوزههای مختلف در ایجاد شرکتهای دانشبنیان گفت: باید موانع حضور نخبگان در صنعت برداشته شود و رابطه نخبگان با شرکت و موسسات تولیدی بهویژه در زمینه کشاورزی تقویت شود.
به گزارش تسنیم، در این جلسه که با حضور مسئولان کارگروه بسیج نخبگان برگزار شد، مسئولان کارگروه فضای مجازی و تولیدمحتوا، کارگروه کشاورزی، کارگروه توسعه مدیریت به بیان گزارش عملکرد خود پرداختند.
همچنین مسئولان کارگروه بهداشت، کارگروه فناوری اطلاعات، کارگروه صنعت و تجارت، کارگروه آموزش نیز به بیان عملکرد، نظرات و برنامه اعضای کارگروه خود پرداختند و بنا شد کارگروهها برنامه یک ساله خود جهت تحقق شعار سال را تدوین و ارائه کنند.
مجید دوهندو پیش از ظهر امروز در نشست خبری ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان گیلان اظهار داشت: این ستاد مأموریت ساخت، مرمت و بازسازی اعتاب مقدسه را بر عهده دارد و بسترهای لازم را برای زائرانی که به کربلا و نجف مشرف میشوند را آماده میکند.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان با بیان اینکه این ستاد دولتی نیست بلکه مردم پایه است گفت: بنیانگذار ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است لذا هر یک از ما نیز میتوانیم به اندازه توان خود در امر بازسازی و مرمت اعتاب مقدسه مشارکت داشته باشیم.
دوهندو خاطرنشان کرد: مردم استان گیلان در سال گذشته با وجود شرایط کرونایی و وضع معیشتی اما اوج ارادت خود را به ساحت مقدس ائمه معصوم(ع) بهویژه سیدالشهدا(ع) به نمایش گذاشتند و بالغ بر ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان برای توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه اهدا کردند.
وی با اشاره به پویش “هر گیلانی در طول سال ۷ هزار و ۵۰۰ تومان برای توسعه و بازساری حرمین” ابراز داشت: هر یک از هم استانیها و علاقمندان به ساحت اهلبیت(ع) میتوانند به این پویش بپیوندند و به اندازه توان خود در این کار مشارکت داشته باشند.
دوهندو گفت: یکی از برنامهها مشارکت عموم مردم در این کار خداپسندانه است و در این مسیر از ظرفیت کشاورزی، کارخانجات دولتی و خصوصی، آموزش و پرورش، فضای مجازی، نیروهای مسلح، بخش دولتی و خصوصی، خیران حرمساز و سایر موارد غافل نمیشویم.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان با بیان اینکه سال گذشته حدود ۲۰ تن برنج نذری در گیلان برای کمک به عتبات جمعآوری شد ابراز داشت: استان گیلان هماکنون معین توسعه و بازسازی حرم امامین عسکری(ع) است.
وی خاطرنشان کرد: در سایت مربوط به ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان نیز امکانات و بسترهایی برای ثبتنام خادم و حتی زیارت مجازی و سایر موارد فراهم شده و کسانی که توانایی کمک در فضای مجازی دارند میتوانند در زمینههای مختلف کمک کنند و خادم اهلبیت باشند.
گروه استانها- مسئول سازمان بسیج جامعه فرهنگیان سپاه استان گیلان از تشکیل مجمع استانی معلمان در این استان برای طرح مشکلات در سطح کشور خبر داد و گفت: این مأموریت در راستای پیگیری مطالبات به حق معلمان است.
سرهنگ علی رفاهتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره فعالیت پایگاههای بسیج فرهنگیان در مدارس گیلان اظهار داشت: بسیج فرهنگیان در گذشته پایگاهی در مدارس نداشت اما اکنون طی تفاهمی که با آموزش و پرورش انجام شد فرهنگیان بسیجی تحت عنوان گروههای پیشرفت و تحول مدرسه در مدارس فعال هستند.
مسئول سازمان بسیج جامعه فرهنگیان سپاه گیلان با بیان اینکه این فرهنگیان در قالب گروههای مختلف در مدرسه فعالیت میکنند تصریح کرد: مدیر مدرسه نیز رییس گروه پیشرفت و تحول مدرسه و یا همان طرح شهید مطهری است و معلمان از این طریق در اجرای ساحتهای سند تحول ورود میکنند.
وی از تشکیل مجمع استانی معلمان در گیلان برای طرح مشکلات در سطح کشور خبر داد و با اشاره به اینکه فرهنگیان در حوزههایی نظیر معیشت، منابع انسانی و حق و حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه هستند گفت: در این راستا بنا شد تا اتصالی از خود فرهنگیان تا مقامات عالی نظیر رییس جمهور و رییس مجلس تحت عنوان کنگره ملی معلمان برگزار شود.
رفاهتی ابراز داشت: این کنگره ملی ابتدا در استان تحت عنوان مجمع استانی معلمان شکل میگیرد که به هر اداره آموزش و پرورش سهمیهای داده شده تا معلمان صاحب نظر که به مشکلات فرهنگیان به خوبی واقف بوده و هدفمند هستند در قالب ۹ کمیسیون در مجمع استانی معلمان ساماندهی شوند.
مسئول سازمان بسیج جامعه فرهنگیان سپاه گیلان عنوان کرد: این ۹ کمیسیون شامل کمیسیون منابع انسانی، کمیسیون منزلت و معیشت معلم، کمیسیون برنامههای درسی و محتوای آموزشی، کمیسیون برنامههای فرهنگی، پرورشی، تربیت بدنی و سلامت، کمیسیون مدیریت و راهبری است.
رفاهتی با اشاره به دیگر کمیسیونهای این مجمع خاطرنشان کرد: همچنین کمیسیون منابع مالی و زیرساختها، کمیسیون عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، کمیسیون تشکلهای صنفی، انقلابی، فرهنگی و کمیسیون بازنشستگان نیز از دیگر کمیسیونهای مجمع استانی معلمان است.
وی گفت: در اواخر ماه مبارک رمضان فرهنگیان معرفی شده از همه شهرستانهای استان دعوت میشوند تا با عضویت در ذیل کمیسیونهای مذکور تبادل نظر کرده و ۹ نفر چکیده این نشستها را در کنگره ملی معلمان در محل مجلس شورای اسلامی با حضور رییس جمهور و رییس مجلس مطرح میکنند.
مسئول سازمان بسیج جامعه فرهنگیان سپاه گیلان با بیان اینکه در این کنگره تأکید میشود که این چالشها از دل معلمان جمعآوری شده است افزود: این مأموریت در راستای پیگیری مطالبات به حق معلمان است و تأکید شده تا همه مسائل و مشکلات بدون چشمپوشی اما هدفمند مطرح شود تا به نتیجه خوبی برسیم.
برای دیدن سایر اخبار گیلان لیک زیر را کیلیک کنید
https://karoeshteghal.ir/category/اخبار-گیلان/
پیج تخصصی اینستاگرام اخبار گیلان را دنبال کنید :