رشته‌های دانشگاهی متناسب با ظرفیت‌های بازار کار ارائه شود

 پایگاه خبری کارواشتغال به نقل از خبرگزاری «حوزه» از سمنان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، با بیان اینکه تقویت فرهنگ سازی در بخش آموزش‌های مهارتی بسیار مهم و ضروری است که باید توسعه و گسترش این آموزش‌ها به صورت ویژه دنبال شود، تاکید کرد: نخبه ترین افراد در جامعه باید به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش تمایل پیدا کنند و در همین راستا تقویت و فرهنگ سازی فراگیر آموزش‌های مهارتی برای دانش‌آموزان و دانشجویان در دستور کار قرار گیرد.

وی ضمن تاکید بر نیازسنجی و شناسایی اولویت‌های استان سمنان، تصریح کرد: رشته‌های ارائه شده در دانشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های بازار کار و نیازمندی‌های هر استان رائه شود.

امام جمعه سمنان به طرح کار و دانش (طرح کاد) در نظام آموزشی قدیم ایران که از ابتکارات دولت شهید رجایی بود اشاره کرد و گفت: راهکار برون رفت از معضل بیکاری، بدون شک توجه به این بخش و ترویج فرهنگ مهارت آموزی است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان نیز در این دیدار تصریح کرد: تربیت نیروی متخصص، خلاق، ماهر و کارآفرین، رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای است همچنین باید گفت علت آمار اشتغال بالا فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، گذراندن دروس مهارتی این دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه در هنرستان و کاردانش، برگزاری ۷۰ درصد دروس دانشجویان در کارگاه و آزمایشگاه‌ها، برخورداری از اساتید توانمند و عدم ورود دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مقطع تحصیلات تکمیلی، است.

رضا نقدی با تجلیل از نقش علما در ترویج فرهنگ مهارت آموزی در خانواده‌ها، گفت: نفوذ کلام روحانیون و به ویژه خطیبان نماز جمعه در شهرهای مختلف نقش به سزایی در تغییر نگرش خانواده‌ها نسبت به آموزش‌های مهارتی و گسترش فرهنگ مهارت آموزی بین جوانان دارد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید