سلامت روان کارگران کارخانه ها زیر ذره بین وزارت کار

سلامت روان کارگران کارخانه ها زیر ذره بین وزارت کار

مدیرکل خدمات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وظیفه مند شدن ۱۸ سازمان، وزارتخانه و نهاد در برنامه ملی پیشگیری از اعتیاد جامعه کار و تولید،

هادی بهداد، مدیرکل خدمات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت وگو با خبرنگار فارس با اشاره به برنامه های وزارت کار برای پیشگیری از اعتیاد در میان جامعه کار و تولید، اظهار کرد: با بهره گیری از تجربیات گذشته برنامه ای را برای پیشگیری از شیوع اعتیاد در میان جامعه کار و تولید طراحی کردیم.

وی افزود: برنامه ملی کاج( کاربست شیوع شناسی اعتیاد در جامعه کار و تولید) که در سال ۱۳۹۵ اجرا شد را بازنگری کردیم تا گام های موثری در جهت پیشگیری، شناسایی و درمان افراد دارای اعتیاد در محیط های کارگری برداریم.

مدیرکل خدمات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در تلاشیم تا در طرح جدید پیشگیری از آسیب های اجتماعی جامعه کار و تولید برنامه ای را تدوین کنیم و تا سال ۱۴۰۴ میزان شیوع اعتیاد در جامعه و تولید را کنترل و کاهش دهیم.

وی با اشاره به ویژگی های برنامه ملی کاج گفت: در طرح جدید برنامه ملی کاج است قرار است علاوه بر اجرای برنامه های پیشگیرانه و درمان کارگران خانواده آن ها را نیز در طرح ببینیم و در سطوح مختلف آموزش های همگانی ارائه دهیم.

مدیرکل خدمات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در برنامه جدید سطوح مختلف پیشگیری دیده شده است به طوری که در سطوح ۲ و ۳  بحث های درمان، غربالگری و مشاوره های روانشناختی را پوشش می دهیم.

وی با اشاره به هم افزایی دستگاه ها برای اجرای برنامه ملی کاج، اظهار کرد: در این طرح تلاش کردیم که از تمام ظرفیتهایی که درون وزارتخانه و بیرون برای موضوع پیشگیری کار و تولید استفاده کنیم. ۱۸ سازمان، وزارتخانه و نهاد در برنامه ملی پیشگیری از اعتیاد جامعه کار و تولید وظیفه مند شدند و این برنامه در کمیته فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر به تصویب نمایندگان این دستگاه رسیده است و در اولین جلسه شورای عالی مبارزه با مواد مخدر که با حضور ریاست جمهور برگزار می شود به تصویب می رسد و از سوی رییس جمهور ابلاغ می شود.

مدیرکل خدمات اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به موضوع تشکیل پرونده الکترونیکی برای کارگران، خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری های نوین برای تشکیل پرونده های الکترونیک برای کارگران نیز مهم است و پرونده های سلامت برای بنگاه های اقتصادی تشکیل می شود، به این صورت که ما علمکرد بنگاه ها سلامت اجتماعی کارگران و جسمانی را ارزیابی و سپس نظارت و رتبه بندی می کنیم. با این اقدام به این نتایج دست پیدا خواهیم کرد که کدام بنگاه های اقتصادی بیشترین توجه را به موضوع سلامت کارگران داشته اند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید