شرکت ایران در همایش بینالمللی دانشمندان جوان در روسیه
سومین همایش بینالمللی دانشمندان جوان ،با هدف تبادل آخرین پیشرفتهای علمی، پیوند علم و صنعت و شناسایی نخبگان علمی و با حضور شرکتکنندگان بیش از ۴۰ کشور جهان در روسیه برگزار شد.
کارواشتغال به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از « مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاعرسانی سازمان انرژی اتمی ایران» ؛ سومین همایش بینالمللی دانشمندان جوان با هدف تبادل آخرین پیشرفتهای علمی، پیوند علم و صنعت و شناسایی نخبگان علمی از میان دانشآموزان و دانشجویان روسیه و سایر کشورهای جهان از جمله ایران برگزار شد.
در این رویداد ، شرکتکنندگانی از کشورهای ایران، چین، برزیل، بلاروس، قزاقستان، ارمنستان، قرقیزستان و دیگر کشورهای جهان حضور داشتند.
هیات ایرانی به ریاست سید امیرحسین فقهی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران و رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هستهای در این همایش بین المللی حضور داشت و نمایندگان کشورمان ، به ارایه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی صنعت هستهای، موضوعات فنی و تخصصی دانش هستهای برای دانشمندان سایر کشورها پرداختند.
در جریان برگزاری سومین همایش بینالمللی دانشمندان جوان، گفتگوها و رایزنیهایی در زمینه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه علوم و فنون هستهای با مراکز تحقیقاتی و موسسات فعال در زمینه فناوری هستهای در روسیه و سایر کشورها انجام شد.
در جریان این رایزنیها مقرر شد تا با فراهم شدن زمینههای همکاری بین سازمانهای علمی از فناوریهای موجود در ایران و روسیه بهصورت مکمل استفاده و پایگاه آزمایشی جدیدی برای تحقیقات مشترک تشکیل شود.
سومین همایش بینالمللی دانشمندان جوان در روسیه ، فرصت مناسبی برای همفکری کشورهای مختلف جهان با دانشمندان برتر و جوان روسیه بود و در این رویداد، دستاوردهای فنی و پیشرفتهای گوناگون علمی ارایه شد و دانشمندان جوان کشورهای مختلف با شرکت در این همایش با دستاوردهای همتایان روس خود آشنا شدند.
این همایش به دستور رئیس جمهور اتحادیه روسیه و توسط وزارت آموزش و علوم فدراسیون روسیه و شورای هماهنگی امور جوانان در حوزه علمی و آموزشی و به منظور تقویت نقش علم و فناوری در حل مهمترین مشکلات توسعه جامعه و کشور برگزار شد.
سومین همایش دانشمندان جوان از هفتم آذر تا پنجشنبه نهم آذرماه ( ۲۸ تا ۳۰ نوامبر ) در پارک علم و هنر سیریوس در روسیه برگزار شد.
این رویداد مهم سالانه «دهه علم و فناوری» محسوب میشود و بزرگترین بستر را برای گفتگو میان علوم پیشرفته و بنیادی، مقامات دولتی و بخش واقعی اقتصاد فراهم می کند .