صاحبان طرح‌ها و ایده های نوآورانه بخش سلامت دعوت به همکاری شدند

صاحبان طرح‌ها و ایده های نوآورانه بخش سلامت دعوت به همکاری شدند

کارواشتغال به نقل از  ایرنا – فراخوان شناسایی طرح‌ها و ایده‌های فناورانه و نوآورانه اجتماعی در حوزه سلامت منتشر شد تا صاحبان ایده و فعالان این حوزه، در توسعه این بخش نقش آفرینی کنند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، ‌کارگروه نوآوری‌های اجتماعی ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با انتشار این فراخوان به دنبال «ارتقای زیست بوم فناوری و نوآوری در حوزه اجتماعی با نگاه ویژه به مناطق کمتربرخوردار، اقشار آسیب‌پذیر، توانخواهان و سالمندان، است» تا از ایده های خلاق در این زمینه حمایت های مادی و معنوی کند.

«کاهش نابرابری در حوزه سلامت از طریق توسعه خدمات نوآورانه الکترونیک برای تسهیل دسترسی آحاد جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی»، «ارتقای سطح سلامت جسمانی جامعه؛ توسعه و تسهیلگری طرح های نوآورانه و خلاق ورزش همگانی»، «توسعه تجهیزات و ابزارهای نوآورانه و فناورانه حوزه سلامت» و «بهبود و ارتقای خدمات و ابزارهای حوزه سلامت؛ ارتقای کمی و کیفی پلت فرم‌ها، سامانه ها و اپلیکیشن‌های «آزمایشگاهی»، «پزشکی و روانپزشکی»، «مشاوره روانشناسی» و «پایش سلامت و خودمراقبتی» به منظور پایش و کنترل سلامت افراد» ازجمله اهداف این فراخوان منتشر شده است.

همچنین از دیگر اهداف مدنظر در این فراخوان می توان به «بهبود کمی و کیفی خدمات نوآورانه و خلاق مورد نیاز «توان خواهان» و «سالمندان» در حوزه «پیشگیری»، «توانبخشی تکمیلی»، «توانبخشی شناختی» و «توانبخشی از راه دور» و «افزایش مشارکت بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری در ارائه طرح های نوآورانه و خلاق در راستای کاهش چالش های اجتماعی حوزه سلامت» اشاره کرد.

ایده ها و طرح های ارسالی هم در صورتی بررسی می شود که تیم اجرایی و همکاران طرح با تاکید بر تخصص و سابقه فعالیت معرفی شود. همچنین ضرورت و دلایل توجیه پذیری طرح، ظرفیت های طرح از منظر نوآوری، فناوری و بازار، تبیین زیرساخت ها، امکانات و پشتیبانی های مورد نیاز طرح برای اجرایی سازی، ارائه مجوزهای اخذ شده یا نمونه محصولات تولیدی، سرمایه مورد نیاز برای توسعه ایده در مراحل بذری و استیج بازار، بیان عنصر برتری مطلق طرح و مقیاس پذیری طرح و ایده به صورت شفاف ارائه شود.

براساس گزارش ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم برای حمایت از ایده های منتخب اقدام به معرفی این طرح ها به شرکت ها و خانه های خلاق و نوآوری، ارائه مشاوره و خدمات تجاری سازی، معرفی به سرمایه گذار، تسهیل فرآیندهای دریافت مجوز و ارائه تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان متناسب با ظرفیت طرح می کند.

مخاطبان این فراخوان که استارتاپ ها، مراکز نوآوری، شتاب دهنده‌ها، شرکت های خلاق، خانه های خلاق و شرکت های دانش بنیان هستند تا هشتم آبان سال ۱۴۰۱ برای ارسال آثار خود فرصت دارند به این آدرس مراجعه کنند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید