طرح همیار ناجی در بندر امیرآباد-اجرای طرح کنترل مبداء مقصد ناوگان حمل و نقل عمومی در مازندران-زمین‌های کشاورزی مازندران در مسیر سند دار شدن

طرح همیار ناجی در بندر امیرآباد-اجرای طرح کنترل مبداء مقصد ناوگان حمل و نقل عمومی در مازندران-زمین‌های کشاورزی مازندران در مسیر سند دار شدن

امضای تفاهم نامه همکاریِ طرح همیار ناجی در بندر امیرآباد

تفاهمنامه‌ همکاری ارائه خدمات جستجو و نجات دریایی طرح همیار ناجی با بهره مندی از پتانسیل سازمان‌های مردم نهاد در بندرامیرآباد منعقد شد.

 

کارواشتغال به نقل از  خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون دریایی اداره کل بندرامیرآباد گفت: در راستای ارتقای ضریب ایمنی دریایی، تفاهمنامه‌ی همکاری ارائه خدمات جستجو و نجات دریایی”طرح همیار ناجی” با بهره مندی از پتانسیل سازمان‌های مردم نهاد در بندرامیرآباد منعقد شد.

حبیب اله طالبی افزود: این تفاهم نامه در راستای اجرا و پیاده سازی قوانین و مقررات بین المللی و ملی در زمینه جستجو و نجات دریایی و تحقق یکی از اهداف کلان سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر ارتقای ایمنی دریانوردی در آب‌های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران  به امضاء رسید.

او با تأکید بر استفاده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های سازمان‌های مردم نهاد ادامه داد: این تفاهمنامه دو جانبه در زمینه ارائه خدمات جستجو و نجات دریایی به حادثه دیدگان دریایی فیمابین اداره کل بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد و یکی از شرکت‌های تعاونی قایقرانی فعال در منطقه فرح آباد ساری منعقد شد.

معاون دریایی اداره کل بندرامیرآباد معرفی افراد داوطلب زیر پوشش، اعزام قایق‌های عضو طرح در عملیات جستجو و نجات دریایی با فراخوان اداره کل، شرکت در مانور‌های محلی، استانی و ملی جستجو و نجات دریایی با درخواست بندر و همکاری جهت اشاعه فرهنگ گردشگری دریایی به شهروندان و گردشگران را بخشی از مواردی عنوان کرد که شرکت قایقرانی بر اساس این تفاهم نامه متعهد به انجام آن است.

طالبی ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی‌های لازم و همچنین بسط همکاری‌ها مابین دستگاه‌های ذیربط، شاهد ارتقای کمی و کیفی در زمینه جستجو و نجات دریایی و کاهش سوانح دریایی باشیم


همزمان با سراسر کشور

اجرای طرح کنترل مبداء – مقصد ناوگان حمل و نقل عمومی

طرح کنترل مبدا –مقصد ناوگان حمل و نقل عمومی همزمان با سراسر کشور در مازندران اجرا شد.

 سرپرست معاونت حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت:طرح کنترل مبدا –مقصد ناوگان حمل و نقل عمومی  با هدف ارتقای ایمنی سفر  همزمان با سراسر کشور در مازندران اجرا شد.

ابوالفضل صفری افزود:در این طرح، انجام بازدید‌ها در دو سطح کنترل از مبداء (پایانه) و کنار جاده‌ای (پاسگاه) با استفاده از ظرفیت حداکثری گشت راهداری و ترابری ادارات شهرستانی و همکاری پلیس راه استان در دستور کار قرار دارد.

او از آغاز طرح پیش فروش بلیط سفر‌های نوروزی از یکم اسفندماه خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده طرح پیش فروش غیرحضوری بلیط‌های مسافرتی از اول اسفندماه (اینترنتی) و از دهم اسفندماه بصورت حضوری و غیرحضوری با رعایت سقف ۵۰درصدی ظرفیت سرویس دهی شرکت‌های حمل و نقل مسافر استان انجام می‌پذیرد.

صفری با تأکید بر اهمیت اجرای شیوه نامه بهداشتی مقابله و پیشگیری از مسافران می‌توانند در صورت داشتن هر گونه پیشنهادات و شکایات مراتب را از طریق سامانه‌های متمرکز ۱۴۱ به ثبت رسانند.

سرپرست معاونت حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ادامه داد: شرکت‌های مسافربری باید با انجام استعلام الکترونیکی وضعیت سلامت مسافران قبل از سفر (سامانه سروا / اپلیکشن ماسک) و همچنین مسافران با ارائه کارت واکسن یا تست pcr منفی با اعتبار ۷۲ ساعت برای سوارشدن به وسیله نقلیه الزامی است.

او ادامه داد: رعایت ظرفیت پذیرش مسافران مطابق با مصوبات ملی کرونا در حال حاضر ۸۰ درصد ظرفیت ناوگان می‌باشد بنابراین شرکت‌های مسافربری می‌بایست تا ۵۰درصد ظرفیت ناوگان را با توجه به محدودیت‌های احتمالی ناشی از شیوع سویه امیکرون و سایر موارد پیش فروش کنند.


زمین‌های کشاورزی مازندران در مسیر سند دار شدن

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران از پیگیری جدی برای سنددار کردن اراضی کشاورزی خبر داد.

 حسن عنایتی از پیگیری جدی برای سنددار کردن اراضی کشاورزی خبر داد و گفت: به زودی اسناد صادر شده در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران افزود: سنددار شدن اراضی کشاورزی علاوه بر قانونی شدن حق مالکیت کشاورزان، آثار مثبت دیگری، چون جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی، حل اختلاف بین کشاورزان با هم و با دولت را به حداقل می‌رساند.

او گفت: سنددار شدن زمین‌های کشاورزی (کاداستر) انگیزه فعالیت کشاورزان را بیشتر می‌کند و از سوی دیگر، آن‌ها می‌توانند با سند زمین خود از تسهیلات بانکی برای توسعه کشت و زرع نیز بهره‌مند شوند.

عنایتی از نظام بهره برداری خرده مالکی به عنوان یکی از چالش‌های تولید در استان نام برد و گفت: مزارع باید کانون نفوذ دانش و فناوری باشند و افزایش تولید و درآمد اقتصادی کشاورزان مدنظر قرار گیرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان، محققان، صنعتگران، بخش خصوصی و کشاورزان پیشرو در تحقق اهداف سازمانی تاکید کرد و ادامه داد: ۲۵ هزار هکتار برای کشت قراردادی برنج استان هدفگذاری شده است که می‌تواند به ۵۰ هزار هکتار هم افزایش یابد.

او خواستار طراحی فرایند ویژه‌ای برای قرار گرفتن محصولات کشاورزی در زنجیره ارزش شد و گفت: کشاورزی قراردادی پیش زمینه اجرای الگوی کشت است که می‌تواند به افزایش عملکرد و تولید ختم شود.

عنایتی افزود:ظرفیت‌های مغفول زیادی داریم که باید تلاش کنیم از این ظرفیت‌ها نهایت بهره برداری را داشته باشیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مکانیزاسیون کشاورزی در عرصه‌های تولید به ویژه زراعت برنج نفوذ بیشتری داشته باشد، افزود: لازم است شرکت‌های بذری قوی ایجاد کنیم تا بذر‌های استاندارد تولید کنند چراکه بذر هسته اولیه تولید است.

او ادامه داد: نهاده‌های کشت برنج به موقع تامین و توزیع شود و تلاش کنیم همه عوامل موثر بر تولید، مدیریت شوند تا شاهد افزایش کمی و کیفی تولید باشیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد: به دنبال افزایش سطح ارقام پرمحصول برنج باشیم تا بتوانیم بخش قابل توجهی از نیاز داخل را با برنج‌های داخلی تامین کنیم.


برای دیدن بیشتر اخبار مازندران کیلیک کنید

https://karoeshteghal.ir/category/اخبار-مازندران/


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید