مطالبه مردمی امام جمعه رفسنجان از شرکت ملی مس برای استخدام نیروهای بومی
امام جمعه رفسنجان گفت: اولویت نخست ما بومیگزینی در مجتمع مس سرچشمه است، تا وقتی که نیروی رفسنجانی برای گزینش و بهکارگیری در مجتمع مس و شرکتهای اقماری هست، نباید از بیرون رفسنجان نیرو استخدام کنند.
گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام اصغر عسکری ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه اظهار با اشاره به مطالبه گری مردمی در بومی گزینی توسط مسئولین شرکت ملی مس در استخدامها که به بحثی مهم در سطح این شهرستان مطرح شده است، افزود: اولویت نخست ما بومیگزینی در مجتمع مس سرچشمه است، تا وقتی که نیروی رفسنجانی برای گزینش و بهکارگیری در مجتمع مس و شرکتهای اقماری هست، نباید از بیرون رفسنجان نیرو استخدام کنند.
وی در ادامه به نکاتی در خصوص آزمون شرکت مس پرداخت و تصریح کرد: از بنده تقاضای ریز کارها را نداشته باشید که این آدم برود، آن آدم و فرد نرود و مقطع تحصیلی در آزمون تغییر کند، این توقعات را نداشته باشید. امام جمعه رفسنجان افزود: مصالح کلی و موضوعات کلان را مطرح میکنم یکی از مطالبات جدی ما توسعه و راهاندازی مجموعههای جدید است و اگر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان توسعه پیدا کند و مجموعههای جدید راهاندازی شود، قطعا در جذب نیروی کار بیشتر مؤثر خواهد بود.
گفتگو با مدیر عامل شرکت مس
عسکری اظهار داشت: جذب استانی در فراخوان آزمون شرکت مس آمده است که عدهای از جوانان ناراحتند؛ امروز صبح با مدیرعامل شرکت ملی مس صحبت کردم و برداشتی که بنده داشتم و مسائلی را هم وی مطرح کرد، برای اینکه بتوانند مجوز برگزاری آزمون را بگیرند و ردیف استخدامی تعریف کنند، تأخیر در آزمون شکل گرفت که علت تأخیر آزمون هم این بود و صبر کردند که مجوز استخدام افراد بیشتری بگیرند و گفتهاند تا آنجا که مدرک مورد نیاز و تخصصها نیاز باشد، اولویت با رفسنجانیهاست. وی خاطرنشان کرد:. اینکه همه افراد و رشتههای مورد نیاز از استان در آزمون شرکت کنند و اگر رفسنجانی نبود، دیگر لازم نباشد ما آزمون استخدامی دیگری برگزار کرده و از نیروهای استانی استفاده کنیم. به ما قول دادهاند که در جذب و گزینش اولویت با رفسنجانیهاست.
لزوم توسعه صنایع مس
امام جمعه رفسنجان تأکید کرد: از مجموعه مدیریتی مس در رفسنجان و تهران درخواست میکنیم که صنایع مس را توسعه دهند، نه اینکه فقط سنگ را استخراج کنند و ذوب کرده و تبدیل به کاتد شده و خام فروشی کنند، اگر صنایع جنبی تولید کرده و به فراوردههای جنبی تبدیل کنند، هم قیمت آن بالا میرود و ارزش افزوده بسیاری هم پیدا کرده و زمینه جذب بالای نیروهای مستعد هم فراهم خواهد شد.