واردات بیش از یک میلیارد دلاری کالا به مازندران-کوتاه شدن دست متصرفان از اراضی کشاورزی در سوادکوه شمالی-پیگیری سهم ورزش مدارس از مالیات بر ارزش افزوده-بازگشایی جاده چالوس در حال ارزیابی-آغاز طرح آزاد سازی اراضی ملی متصرفی در مازندران

واردات بیش از یک میلیارد دلاری کالا به مازندران-کوتاه شدن دست متصرفان از اراضی کشاورزی در سوادکوه شمالی-پیگیری سهم ورزش مدارس از مالیات بر ارزش افزوده-بازگشایی جاده چالوس در حال ارزیابی-آغاز طرح آزاد سازی اراضی ملی متصرفی در مازندران

واردات بیش از یک میلیارد دلاری کالا به مازندران

رئیس سازمان صمت مازندران از واردات ۱۰۹۷ میلیون دلاری کالا به مازندران از فروردین تا پایان بهمن ماه امسال خبر داد.

 

کارواشتغال به نقل از  خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، حسینقلی قوانلو با اعلام این خبر گفت: در این مدت ۲۶۰۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۰۹۷ میلیون دلار به استان مازندران وارد شده است.

او افزود: کالا‌های وارد شده به لحاظ وزنی ۸ درصد و از لحاظ ارزشی ۳۸ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران تصریح کرد: عمده کالا‌های وارد شده شامل جو دامی، ذرت دامی، روغن نباتی و چوب بوده است.

قوانلو در ادامه اظهار داشت: عمده کالا‌های وارداتی مازندران از کشور‌های روسیه، امارات، ترکیه و قزاقستان بوده است.


 

کوتاه شدن دست متصرفان از اراضی کشاورزی در سوادکوه شمالی

یک هکتار از اراضی با ارزش کشاورزی در شهرستان سوادکوه شمالی به وضع سابق بازگشت.

 

کارواشتغال به نقل از  خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ رئیس کل دادگستری مازندران گفت: ۱۱ ماه گذشته با اجرای ۸ حکم قلع وقمع، ۱ هکتار از اراضی با ارزش کشاورزی در شهرستان سوادکوه شمالی به وضع سابق بازگشت.

حجت الاسلام اکبری گفت:با اقدام به موقع و توقف ساخت و ساز‌های غیرمجاز زمین‌های کشاورزی از دست متصرفان بازپس گرفته شده و بار دیگر به چرخه تولید بازگشته است.

او همچنین با بیان اینکه مبلغ یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال نیز جزای نقدی وصول گردید گفت: قلع و قمع این ساخت و ساز‌های غیرمجاز با همکاری و مشارکت فرماندهی انتظامی، شهرداری، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان انجام شد.

رئیس کل دادگستری مازندران با هشدار جدی به قانون شکنان و متعرضان به حریم اراضی کشاورزی در استان گفت: دستگاه قضایی استان با سودجویان ومنفعت طلبان مماشاتی ندارد.


پیگیری سهم ورزش مدارس از مالیات بر ارزش افزوده

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران از نمایندگان مجلس خواستار افزایش سهم مالیات بر ارزش افزوده برای ورزش مدارس شد.

  «قربانعلی سهرابی» با اشاره به ضرورت حمایت نمایندگان مردم از ورزش مدارس، خاطرنشان کرد: از نمایندگان محترم مردم در خانه ملت خواهشمندیم در تصویب افزایش سهمیه ورزش دانش‌آموزی از محل اعتبارات ۲۷ صدم درصد ارزش افزوده، حداقل ۲۵ صدم درصد به ورزش مدارس اختصاص داده شود تا شاهد رشد و شکوفایی استعداد‌های بیشتر دانش‌آموزان باشیم.

وی افزود: طرح‌ها و برنامه‌های بسیار خوبی در حوزه تربیت بدنی و سلامت برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها اجرا شده است که به مواردی همچون: مدرسه پویا، کلاس درس تربیت بدنی، طرح کوچ، سواد حرکتی، طرح شهید خرازی در جهت استفاده رایگان خانواده‌ها و دانش‌آموزان از فضا‌های ورزشی، مروجین سلامت، سفیران سلامت، پایگاه تغذیه سالم و بهداشت و ایمنی، و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی می‌توان اشاره کرد.

سهرابی با بیان اینکه برای تقویت و بازخورد بهتر این طرح‌ها اعتبار کافی نیاز است که به حمایت و کمک نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی نیاز داریم، گفت: با توجه به جمعیت دانش‌آموزی ۱۵ میلیون نفری در کشور و سیاست‌های وزارت آموزش وپرورش در سند تحول بنیادین بر مدرسه محور بودن فعالیت‌ها نیاز به حمایت مسئولان به‌ویژه نمایندگان محترم مردم در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت‌های تربیت بدنی و سلامت است.

وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه تجهیزات، امکانات و فضا‌های ورزشی صورت گرفته برای رسیدن به شرایط مطلوب نیاز به حمایت بیشتری داریم. یکی از اقدامات بسیار مهم برای این منظور که از طرف مجلس شورای اسلامی انجام شد سهم حوزه ورزش مدارس از ۲۷ صدم درصد از ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده بود که با اختصاص سهم آموزش و پرورش در این طرح، بخشی از مشکلات دانش‌آموزان مرتفع شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران یادآور شد: براساس قانون ششم توسعه باید از ۲۷ صدم درصد از ۹درصد از مالیات بر ارزش افزوده به ورزش مدارس، ورزش روستایی و عشایری، ورزش همگانی، زیرساخت ها، و… در اختیار استان‌ها قرار گیرد. در گذشته با پیگیری‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت و مصوبات مجلس شورای اسلامی بخشی از آن به تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش تعلق گرفت.


بازگشایی جاده چالوس در حال ارزیابی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران: جاده چالوس همچنان مسدود و بازگشایی این محور در حال ارزیابی است.

 حسن جهانیان در حاشیه بازدید از روند پاک‌سازی، بازسازی و بهسازی محور حادثه دیده از نشست و رانش جاده‌ای، گفت: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع تَرَک و نشست چنین حادثه‌ای از سوی گشت‌های راهداری در جاده چالوس در محدوده پل زنگوله، کارشناسان اداره کل راهداری را به محل حادثه اعزام کردیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ادامه داد: برای جلوگیری از هرگونه حوادث احتمالی دیگر در این جاده، تردد خودرو‌ها را در محور چالوس ممنوع اعلام کردیم و جاده مسدود شد و ترافیک خودرویی را به محور‌های مواصلاتی دیگر منتقل کردیم.

او گفت: امروز نیز کارشناسان سازمان راهداری کشور به همراه کارشناسان راهداری مازندران از محل وقوع نشست و رانش جاده بازدید کردند و تصمیم بر آن شد که بخشی از ترافیک را در مسیر رفت یا برگشت به حوزه آزادراه‌ها انتقال دهیم تا عملیات پاک‌سازی، بازسازی و بهسازی محور حادثه دیده به اتمام برسد و پس از ارزیابی ثانویه، آن را برای به زیر بار ترافیک رفتن آماده کنیم.


آغاز طرح آزاد سازی اراضی ملی متصرفی در مازندران

آزادسازی اراضی ملی و منابع طبیعی تصرف شده، بعد از آزادسازی سواحل دریا امروز با دستور رئیس جمهور در مازندران آغاز شد.

 در پی سفر هیئت دولت به استان مازندران و تاکید رئیس جمهوری مبنی بر آزادسازی اراضی ملی تصرف شده این استان ، طرح خلع ید و آزاد سازی اراضی ملی و منابع طبیعی متصرفی با دستور استاندار مازندران از امروز در این استان آغاز شد.

نماینده ویژه استاندار مازندران در مورد مقابله با سوداگران و متجازان به عرصه‌های ملی و منابع طبیعی گفت: در پایان سفر ریاست جمهوری و به دستور استاندار مازندران با تشکیل کارگروه فنی و تخصصی، عملیات اجرایی خلع ید و قلع وقمع و آزاد سازی اراضی متصرفی ملی در استان آغاز شد.

ناصر اکبرزاده افزود: این طرح با همکاری دستگاه‌های قضایی و یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران و دیگر ارگان‌های مسئول اجرا می‌شود و در نخستین روز اجرای این طرح، هفت هکتار از عرصه‌های ملی متصرفی سنواتی در منطقه سید ابوصالح قائم شهر با حکم قضایی خلع ید و به اراضی ملی و منابع طبیعی بازگشت.

نماینده ویژه استاندار مازندران تاکید کرد: این طرح با قاطعیت و بدون هیچگونه مماشات با متخلفان در مناطق مختلف استان مازندران با همکاری مردم اجرا خواهد شد.

اکبرزاده در خصوص لزوم برخورد با دستگاه‌ها و مسئولان خاطی افزود: در اجرای طرح خلع ید و آزادسازی اراضی متصرفی سنواتی در شهرستان‌های مازندران، با افراد و مسئولان دستگاه‌هایی که چه درگذشته و حال به انحای مختلف در تصرفات منابع ملی و اراضی دولتی دخیل و یا در تجاوز سودجویان به انفال بی تفاوت بودند با قاطعیت و بدون هیج اغماضی یرخورد قانونی خواهد شد.

نماینده ویژه استاندار مازندران در مقابله با متصرفان عرصه‌های ملی و منابع طبیعی خاطرنشان ساخت: این طرح تا آزادسازی کامل اراضی متصرفی دولتی و منابع طبیعی در مناطق مختلف مازندران ادامه دارد و حسن اجرای این طرح تاحصول نهایی از توقعات و مطالبات مردم در تحقق فرمان ریاست جمهوری است.


 

برای دیدن بیشتر اخبار مازندران کیلیک کنید

https://karoeshteghal.ir/category/اخبار-مازندران/


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید