وزیر کشور: ظرفیت های اشتغالزایی مناطق محروم احیا خواهد شد
وزیر کشور گفت: در راستای توسعه اشتغال و خروج از بحران بیکاری ظرفیت های اشتغال در استانهای مختلف و محروم حمایت و احیا خواهند شد.
به گزارش ایرنا، احمد وحیدی عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان لنده اظهار داشت: کهگیلویه وبویراحمد قطب تولید گیاهان دارویی است که باید از این ظرفیت برای توسعه استفاده کرد.
وی بیان کرد: با توجه به درآمد بالای تولید گیاهان داروئی حضور سرمایه گذاران در این راستا نقش مهمی دارد.
وحیدی تصریح کرد: توسعه این صنعت در استان با ظرفیت کهگیلویه وبویراحمد به افزایش میزان اشتغالزایی این استان کمک شایانی خواهد کرد.
وی اضافه کرد: باید توجه به جمعیت جویای کار در این استان باید اشتغال اولویت اصلی نهادها و بخصوص دولت باشد.
وحیدی تصریح کرد: در دوم سفر هیات دولت میزان بودجه شهرستان محروم لنده یکصد میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وزیر کشور بر توسعه راهها بخصوص احداث جاده لنده به تشان و اتصال آن به جاده ملی پاتاوه به دهدشت تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت های ارتباطی به رشد و تولید این مناطق کمک شایانی خواهد کرد.
وحیدی بر حمایت از عشایر و شهرداری لنده تاکید کرد و افزود: سهم اعتبارات این نهادها از محل اعتبارات استانی محفوظ خواهد بود.
به گزارش ایرنا، شهرستان قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان های ۹ گانه کهگیلویه و بویراحمد دارای جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده و سال هاست که در یک بن بست ارتباطی واقع شده است.
وجود ۱۰۰ اثر تاریخی و ارزشمند در شهرستان لنده، میانگین بارش سالانه ۶۰۰ میلی متری در این منطقه، موقعیت خاص عشایری برای رونق دامداری، وجود ظرفیت های کشاورزی، منابع طبیعی و به ویژه گیاهان دارویی، موقعیت اکولوژیکی و گردشگری، نزدیکی به دریا ، قرار گرفتن در مسیر جاده ملی و ترانزیتی پاتاوه – دهدشت و نزدیکی به استان ها و بنادر جنوبی، موقعیت کوهستانی بودن برای مسایل امنیتی از مزیت های این شهرستان محسوب می شود.
رییس جمهور و اعضای هیئت دولت در دومین سفر استانی به کهگیلویه و بویراحمد صبح روز دوشنبه وارد یاسوج
همزمان با دومین سفر۲ روزه (۲۶ و ۲۷ تیر) رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پروژههای مهمی در حوزه اقتصادی، عمرانی صنعتی، تولیدی و سرمایهگذاری پیش بینی شده که تحول عظیمی در عمران و آبادانی و بهبود معیشت مردم ایجاد می کند.
طرح های مهم عمرانی از جمله سد چم شیر،کارخانه پتروشیمی گچساران، احیای کارخانه قند یاسوج و جاده پاتاوه به دهدشت و بیمارستان بهمئی با حضور رئیس جمهور و هیات همراه بهره برداری می شود.
در سفر نخست رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد در مهر ۱۴۰۰، تعداد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعهمحور در بخشهای مختلف اعم از گردشگری، راه، آب، نفت و گاز، پتروشیمی، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیتها و شتاببخشی به روند توسعهای این استان به تصویب رسید.