گردش کرونا در تفرجگاههای مازندران
کارواشتغال به نقل از تسنیم:شیوع ویروس منحوس و خانمانسوز کرونا که هر روز با نوع و شیوه جدیدی در جهان ظاهر شده، متاسفانه در کشورهای جهان سومی و کمتر توسعه یافته سبب ایجاد صدمات مالی و جانی بر مردمان شده است.
این ویروس ناشناخته که از یکسال گذشته با نام کووید ۱۹ در کشور رشد و نمو کرده بود و قرار بود از کشور رخت بربندد از نوروز امسال با لغو محدودیتها توسط مسئولان ستاد ملی کرونا علیرغم هشدارهای وزیر بهداشت با انواع جدید انگلیسی، هندی و اخیرا آفریقایی مشکلساز و خطرآفرین برای مردمان ایران زمین شده است. ویروس آفریقایی که به گفته وزیر بهداشت از نوع خطرناک بوده ممکن است با افزایش شلوغیها و بی توجهیها خطرناک تر از ویروس انگلیسی در کشور خودنمایی کند.
متاسفانه علیرغم هشدارهای مسئولان استانهای شمالی کشور برای عدم سفر مسافران در ایام عید فطر به مازندران، گیلان و گلستان، مسافران ۳ روز زودتر از محدودیتها خود را به دامن طبیعت و ویلاهای خود رساندند.
بر اساس گزارشهای میدانی خبرنگاران تسنیم از شهرهای ساحلی غرب مازندران، ظاهرا سواحل استان به محل تفرج و استراحت بسیاری از مسافران مبدل شده که چند روز زودتر به استقبال عید فطر رفته و در کنار اینکه روزهخواری علنی دارند، پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند.
از سویی در ورودی برخی محورها تعدادی مسافران با پلاکهای غیربومی در خفای پلیس و بدون اعتنا به جرائم به مازندران سفر کردند و پی جریمههای میلیونی را به تن خود مالیدند و خواستند تا با تفرج مقطعی در سواحل و تفرجگاههای مازندران، سوغات کرونایی برای شهر و دیار خود ببرند.
احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در گفتوگویی با اشاره به اینکه مردم مازندران به میهمان نوازی شهره هستند ولی اکنون مازندران مهیا و مناسب برای تفرج و تفریح نیست، گفت: شرایط مازندران نارنجی و زرد است ولی عدم رعایت مسائل بهداشتی این استان را به وضعیت قرمز و سیاه همانند نوروز مبدل خواهد کرد.
سیف الله فرزانه، مدیرکل گردشگری مازندران نیز از تعطیلی تفرجگاهها و مجتمعهای تفریحی و توریستی استان در ایام عید فطر خبر داد و افزود: در صورت بازگشایی واحدهای اقامتی برای خدمات دهی با آنان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با تاکید مجدد بر کاهش سفرهای بین شهری و دید و بازدیدها در ایام عید فطر از سوی مردم، گفت: اگرچه در تلاش برای واکسینه کردن سنین بالا از ویروس منحوس کرونا هستیم ولی اثرات آنتی پادی این واکسنها ماهها زمان خواهد سپری کرد.
وی با بیان اینکه روند بستری بیماران کرونایی در مراکز زیرپوشش دانشگاه کاهشی است ولی باید پروتکلها متوقف نشود، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته با احتساب شناسایی ۹۰ بیمار مشکوک به کرونا و ترخیصی ۱۱۵ افراد مشکوک، تعداد بیماران کرونایی مازندران به عدد ۵۳۳ نفر رسیده است که ۱۳۳ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز با اشاره به پذیرش ۱۹ بیمار جدید و ترخیصی ۱۷ بهبودیافته در مراکز بیمارستانی زیرپوشش دانشگاه در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: هیچ بیماری خوشبختانه در بخش مراقبتهای ویژه بستری نبوده و ۱۵۴ نفر مجموع بستری شدگان بیمارستانهای یرپوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل هستند.
سایر اخبار و اخبار استخدام در گیلان و مازندران:
https://www.karoeshteghal.ir/post/list
https://www.karoeshteghal.ir/job/list