۲۰ مدرسه عالی مهارت در دانشگاه آزاد بوشهر راه‌اندازی می‌شود

۲۰ مدرسه عالی مهارت در دانشگاه آزاد بوشهر راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر عنوان کرد: طبق برنامه توسعه دانشگاه آزاد اسلامی، راه‌اندازی ۲۰ مدرسه عالی مهارت در بوشهر در دستور کار است.

به گزارش کارواشتغال به نقل از ایسکانیوز، مدیرکل سازمان استاندارد بوشهر با حضور در دفتر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدید خود عهده‌دار بسترسازی تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است، گفت: این دانشگاه ولایی و مردمی در استان بوشهر با تمام توان به این مقوله ورود کرده و با برگزاری رویدادهایی تخصصی همچون رویداد ملی عصر امید عسلویه اهتمام جدی برای تحقق آن دارد.
سروش حیدری سنگستانی با ارائه توضیحاتی درباره بسترسازی دانشگاه در امر تولید دانش‌بنیان به‌عنوان مأموریت جدید و با تشریح سند تحول و تعالی دانشگاه افزود: در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه تا سال ۱۴۰۴، تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تا پیش از فراغت از تحصیل، مهارت‌آموزی شده و خود به‌عنوان یک کارآفرین وارد جامعه می‌شوند و تا سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی سرآمد در کشور و منطقه خواهد بود.
وی با بیان اینکه اداره دانشگاه آزاد اسلامی بدون وابستگی به بودجه‌های دولتی و تنها با حمایت‌های مردمی از طریق شهریه و فعالیت‌های دانش‌بنیان اداره می‌شود، تأکید کرد: این مهم سبب شده تا دانشگاه آزاد اسلامی با کاهش بروکراسی‌های معمول، حضوری مثمرثمر و گسترده در فعالیت‌های نهادهای انقلابی و دغدغه‌مند داشته باشد.
تشکیل ۱۸ کارگروه تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تمام توان و ظرفیت خود را برای رفع چالش‌ها و کمبودهای جامعه پای کار آورده است، اظهار کرد: در این راستا ۱۸ کارگروه تخصصی در حوزه‌های مختلف تشکیل شده که این امکان را می‌دهد تا متناسب با نیازهای نهادها، پاسخگوی مطالبات آنها باشد.
حیدری سنگستانی با اشاره به اینکه تأسیس مدارس مهارتی رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی است، عنوان کرد: در برنامه توسعه دانشگاه آزاد اسلامی، راه‌اندازی ۲۰ مدرسه عالی مهارت در دستورکار است که می‌توان مدرسه مهارتی استاندارد در سازمان استاندارد با مدیریت این سازمان تأسیس کرد تا در کنار آموزش و پرورش، آموزش‌های علمی و مهارتی با ارائه مدارک معتبر دانشگاهی به دانش‌آموزان ارائه شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهرعهده‌دار مسئولیت بیش از نیمی از آموزش عالی در استان بوشهر است، توضیح داد: بیش از ۸۰ درصد مدیران استانی حداقل یک مقطع تحصیلی خود را در دانشگاه آزاد اسلامی سپری کرده‌اند، بنابراین تقویت و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی اقتدار ایران اسلامی و برون‌رفت از چالش‌ها را به همراه خواهد داشت.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری رویداد علمی «بوشهر، آینده و پیشرفت» گفت: زیرمجموعه‌های شهرستانی این همایش نه صرفاً مقاله‌محور، بلکه در قالب نشست‌های تخصصی درباره ظرفیت‌های استان بوشهر مانند هسته‌ای، خرما، دریا، نخل، آبزیان و … انجام می‌شود که مشارکت سازمان استاندارد در برگزاری آن در تحقق اهداف این همایش بسیار راهگشاست.
وی با اشاره به اینکه تاکنون همکاری و تعامل مناسبی میان دانشگاه آزاد اسلامی استان و سازمان استاندارد بوده است، یادآور شد: آزمایشگاه‌های واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر شرایط اخذ مجوز همکار استاندارد را دارد که برای آزمایشگاه بتن اقدام شده، همچنین برای تأسیس شرکت مشاوره و بازرسی اقداماتی صورت گرفته که منتظر تأییدیه‌های لازم هستیم.
بهره‌گیری از ظرفیت اعضای هیئت علمی برای تأمین بانک اطلاعاتی
مدیرکل سازمان استاندارد بوشهر هم در این نشست با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد به‌عنوان متولی تدوین استاندارد در حوزه‌های مختلف تولید و خدمات در کشور است، گفت: تاکنون بیشتر به حوزه کالا توجه شده و مقوله استاندارد خدمات مغفول مانده است که به جد به دنبال رفع آن هستیم.
مصطفی رامشی با اشاره به برگزاری سالیانه جایزه ملی کیفیت، توضیح داد: مدل جایزه کیفیت، مدلی کاملا ملی و اسلامی است که با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و همچنین ویژگی سازمان‌های ایرانی با بهره‌برداری از دانش روز مدیریت طراحی شده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید و طرح تحولی انتخاب جایزه ملی کیفیت، مشارکت تمام استان‌ها دیده شده است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین موارد آن، تأمین نیروی انسانی برای ارزیابی و تأمین بانک اطلاعاتی آنان است.
مدیرکل سازمان استاندارد بوشهر با تأکید بر اینکه در این راستا بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها و اعضای هیئت علمی متخصص بسیار راهگشاست، متذکر شد: به دنبال بومی‌سازی این روند هستیم که دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند با ظرفیت انسانی مناسب خود، بازوی علمی سازمان استاندارد در انجام مراحل جایزه ملی کیفیت و ارزیابی‌های مربوط باشد.
وی متذکر شد: در تلاش هستیم تا با اخذ مجوزهای لازم، علاوه بر تشویق‌های مالی، تشویق‌های اجرایی و پژوهشی به اعضای هیئت علمی همکار ارائه شود.

منبع : ایسکانیوز


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید