۱۰ گام مهم برای بالا رفتن از پله های موفقیت شغلی: چگونه در شغل خود موفق باشیم؟

۱۰ گام مهم برای بالا رفتن از پله های موفقیت شغلی: چگونه در شغل خود موفق باشیم؟

پایگاه خبری کارواشتغال : روز های دوشنبه رو همیشه دوس داشتم چون انشا داشتیم و می تونستم در مورد چیزایی که دوس دارم بنویسم و واسه بچه ها بخونم . موضوع انشا اون روز در مورد این بود که ” می خواهید چه کاره شوید ” ؟ تا اون روز به این فکر نکرده بودم که دوس دارم تو آینده چیکار کنم یا چه شغلی داشته باشم .

موضوع انشا یک تلنگری بود تو زندگیم که اصلا به این فک کنم می خوام تو آینده چیکار کنم ؟ چه کاری تو آینده می تونه خوش حالم کنه ؟ یا اینکه چه شغلی رو انتخاب کنم و پول دربیارم . فکر می کنم اولین باری بود که تصمیم گرفتم خیلی جدی و واقعی به موفقیت تو کارم فکر کنم .

برای نوشتن انشام اول به این فکر کردم که اصلا به چه کاری علاقه دارم ؟ خودتون می دونین بچه ها تو سن و سال های پایین فقط به شغل هایی مثل خلبان ، پلیس ، دکتر یا مهندس فکر می کنن و اغلب آن ها ممکنه به آرزوی بچگی خودشون برسن .

اما من تو انشام ننوشتم خلبان یا پلیس ، من دلم می خواست هر کاری می کنم فقط یک آدم موفق باشم که همه دوسش داشته باشن و بهش احترام بزارن . دقیق یادم نیست متن انشام چی بود ولی هر چی بود با بقیه بچه ها فرق داشت .

الان هم تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم نه برای اینکه در مورد شغل های مختلف صحبت کنم . واسه اینکه به آینده شغلی خودمون فکر کنیم و اصلا ببینیم چه کار باید کنیم که بتونیم تو شغلی که داریم موفق باشیم ؟

 

راه های موفقیت شغلی
خودتون می دونید که هر کسی که بخواد تو کارش و یا حتی زندگیش موفق بشه باید یه سری راهکار داشته باشه تا بتونه موفق بشه . من حس می کنم این راه ها رو تا یه جایی تو زندگیم استفاده کردم و خوشبختانه موفق هم شدم واسه همین به شما هم معرفیشون کنم . پس تا ادامه مقاله همراه ما باشید .

 

اول نقطه ضعف و قوت خودتون رو بشناسین
نه تنها من بلکه همه انسان ها کره خاکی باید نقطه ضعف و قوت خودشون رو بشناسن . مثلا می تونین یه کاغذ بزارین جلوتون و نقطه ضعف و قوت خودتون رو توش بنویسید یا اصلا بنویسید تو چه کارهایی توانایی دارید و تو چه کارهای دیگه ضعیف عمل می کنید . در نهایت باید تلاش کنید که این نقطه ضعف ها رو به نقطه قوت خودتون تبدیل کنید .

دوم باید ببینین چه هدفی دارید تو زندگیتون
من همون روزی که قرار بود انشا بنویسم فقط به این فکر می کردم که هر کاری هم کردم فقط موفق بشم . شما هم به این فکر کنین که مثلا می خواین چیکار کنین تو آینده ؟ فرض کنین رفتین یه موسسه کاریابی ، وقت هم ندارین و مجبورین تو چند دقیقه یه کاری انتخاب کنید . اینجاست که شما باید از قبل به هدف ها و خواسته هاتون فکر کرده باشین تا اگه یکی ازتون پرسید بتونید جوابشو بگین .

 

سوم اینکه برای خودتون خط قرمز های شغلتون رو معلوم کنین
تو بچگی تونستم بگم نه ! وقتی همه تو موضوع انشایی که نوشته بودن ، فقط اسم یه کار رو گفته بودن ولی من فقط در مورد موفقیت و این چیزا نوشته بود . این که همه کار هایی که بهمون پیشنهاد بدیمو قبول نکنیم یا بتونیم نه بگیم خیلی تو موفقیت ما می تونه تاثیر گذار باشه .

 

چهارم اینه که از اشتباهاتون خجالت نکشین و ازشون درس بگیرین
هممون تا الان فک می کردیم که این جمله یعنی دیگه او کار اشتباهو تکرار نکنیم . ولی نه منظور از این جمله اینه که مثلا ما اگه تو زندگیمون یه اشتباهی کردیم از اون درس بگیریم و بفهمیم که دیگه قراره تو آینده چه تصمیمی بگیریم .

 

پنجم اینه که هر کاری که می کنید با افتخار در موردش حرف بزنیم
مثلا وقتی آدم یه کاری رو که دوس داره انجام بده می تونه با افتخار طوری که چشماش برق بزنه در موردش حرف بزنه . اگه فقط بخواین به خاطر پول یا اینکه فقط یه کاری داشته باشین ، سرکار برین خب معلمومه که نمی تونین انقد لذت ببرین .

 

ششم اینه که سعی کنین به بقیه نشون ندین که استرس دارین
هیچ کاری تو این دنیا نیست که بدون استرس باشه حتی اگه مدیر هم باشین ، بعضی اوقات به خاطر کارهاتون استرس میگیرین . پس حواستون باشه که بتونین استرس خودتونو مدیریت کنین و به کسی نشون ندین که استرس به سراغتون اومده .

بیشتر بخوانید: چه چیزهایی باعث ایجاد استرس می شود

 

هفتم اینه که انتقاد های دیگران رو قبول کنین
مثلا من وقتی اسم یه شغل رو ننوشتم تو انشام همه گفتن این چیه نوشتی و چرا اسم کاری که دوس داری رو ننوشتی ولی خب من از حرفاشون ناراحت نشدم و تازه به اینم فکر کردم که از این به بعد ببینم چه کاری دوس دارم .

اگه کسی از خودتون یا کاری که می کنید انتقاد کرد یا ایراد گرفت ، ناراحت نشین به جاش فکر کنین که کجای کارتون ایراد داشته و سعی کنین اونو درست کنین تا دیگه کسی از کارتون انتقاد نکنه .

هشتم اینه که در مورد کارتون با کسایی که تجربشون زیاده حرف بزنین
شاید بعضی وقتا بقیه بتونن رو ما تاثیر مثبت بزارن هم کاراشون هم حرفاشون . واسه همین خوبه که تو بعضی از مرحله های کاریمون با بقیه مشورت کنیم و به حرفاشون گوش بدیم . ولی خب اینم بدونین که همه نمی تونن به ما مشاوره بدن ، ما باید با کسایی مشورت کنیم که هم علمشو دارن هم اینکه تو اون کار تجربه داشته باشن .

 

نهم اینه که دست به خطر کردن بزنین
از کارهایی که می ترسین فاصله نگیرین برعکس سعی کنین اون کارا رو انجام بدین . مثلا یه سری ها هستن که نمی تونن تو جمع حرف بزنن یا اصلا وحشت دارن تو بعضی از مراسم ها سخنرانی کنن ، این آدم ها باید حتما این کارا رو انجام بدن تا ترسشون بریزه .

 

دهم اینه که همیشه به فکر آیندتون باشین
شاید خوب نباشه که از اول کارتون به فکر بازنشستگی باشین ولی همیشه به این فکر کنین که چهار روز دیگه قراره چیکار کنین اگه این کارتون نباشه ، یا اصلا اگر سرکار نرین می تونین تا کار بعدی که پیدا کردین از پس خرج زندگی بربیاین ؟

واسه همین اتفاقای احتمالی که ممکنه پیش بیاد همیشه باید به فکر آینده خودتون باشین و پس انداز کنین . داشتن یه سرمایه خوب می تونه به شما آرامش بده که دیگه از بابت آینده یا از دست دادن کارتون نگران نشید .


 

برای دیدن اگهی ها و اخبار سریع استخدامی به پیج اینستاگرام کارواشتغال بروید

                              Www.instagram.com/karoeshteghal.ir

 

 

منبع : سایت ویرگول


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید