اختصاص اعتبار برای توسعه باغهای گیلان-مشخص شدن اعضای هیات مدیره باشگاه سپیدرود رشت-پای مصنوعی برای جانبازان؛ برای نخستین بار، در گیلان انجام شد-
اختصاص اعتبار برای توسعه باغهای گیلان
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان: یک میلیارد تومان یارانه برای توسعه باغهای گیلان اختصاص یافته است.
کارواشتغال به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ منوچهر پارسافر با اشاره به اینکه یک میلیارد تومان برای توسعه باغهای گیلان اختصاص یافته است گفت: گیلان ۱۳ نهالستان دارد که کار پرورش و تولید نهالهای اصلاح شده را بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه پارسال برای توسعه باغهای گیلان ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شد گفت : این نهالها زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی استان تولید میشود و برای اصلاح اراضی شیبدار، توسعه باغها در استان و همچنین افزایش توتستانها با اختصاص یارانه در اختیار باغداران قرار میگیرد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه این کار با هدف افزایش درآمد کشاورزان، کاهش مهاجرت از روستاها و افزایش تولید در گیلان انجام میشود اضافه کرد: گیلان ۱۱۵ هزار هکتار باغ دارد و سالانه ۶۷۵ هزار تن انواع محصولات باغی را به بازارهای مصرف عرضه میکند.
مشخص شدن اعضای هیات مدیره باشگاه سپیدرود رشت
ترکیب اعضای هیات مدیره باشگاه سپیدرود رشت مشخص شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ با حکم علیرضا نوید مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه سپیدرود رشت، اسماعیل شاد به عنوان نائب رئیس و احمد صومی، رضا محمدی اصل و محمد فلاح به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب شدند.
همچنین مالکیت و مدیریت باشگاه سپیدرود از سلیمی مالک کارخانه فولاد آناهیتا گیلان که به صورت افتخاری عضو هیات مدیره و اسپانسر باشگاه سپیدرود در فصل جاری بودند، تشکر کرد.
گفتنی است با حضور علیرضا نوید به عنوان مالک باشگاه سپیدرود اقدامات زیر بنایی برای ساختار سازی و حل مشکلات حقوقی باشگاه سپیدرود برای ثبت در سازمان ثبت شرکتها و صدور پروانه در دستور کار قرار گرفت و تعیین و انتخاب اعضای هیات مدیره بر همین اساس بود.
تیم فوتبال سپیدرود رشت پس از مشکلات مالکیتی از دوران حضور در لیگ برتر تا لیگ دسته دوم تمامی ساختارهای زبربنایی اش منحل شد و در ۴ سال اخیر بدون هیات مدیره و دیگر ساختارهای اداری فعالیت میکرد.
قرار است به زودی سایر کمیتههای مهم باشگاه و اعضای آنها تشکیل و اعلام شود.
کاشت رایگان پای مصنوعی برای جانبازان؛ برای نخستین بار، در گیلان انجام شد
برای نخستین بار در ایران کاشت پای مصنوعی برای یک جانباز ۷۰ درصد در رشت انجام شد.
؛ این عمل را دکتر عزیز عباسپور یکی از پزشکان گیلانی انجام داده است.
دکتر عباسپور در خصوص انجام این عمل با اشاره به اینکه عمل جراحی کاشت پا در ۲ مرحله انجام میشود گفت: عمل دوم ۴۵ روز بعد از جراحی اول انجام میشود و طی آن ایمپلنت در داخل استخوان کاشته میشود و بیمار بعد از این عمل جراحی میتواند همانند انسان سالم راه برود.
وی گفت: این عمل برای نخستین بار در کشور بر روی سلیمان رییسی جانباز ۷۰ درصد خوزستانی انجام شد.
سلیمان رییسی سال ۶۵ در منطقه شلمچه به درجه جانبازی نائل شد و ۳۵ سال از ناحیه پا قطع عضو بود و سالها از پروتز سوکت دار استفاده میکرد.
محسن کبیری مسول فنی آرتز و پروتز شرکت متد که ۲۸ سال کارش ساخت پروتز سوکت دار برای جانبازان است با اشاره به اینکه با کاشت پای مصنوعی یا ایمپلنت درون استخوان، دیگر بافت پای قطع شده همانند پروتزهای سوکت دار در یک محیط بسته شده قرار نمیگیرد و عضلات تغییر حجم نمیدهند گفت: این شیوه درمان از انحراف ستون فقرات، زخمهای سایشی روی پوست و تعریق زیاد جلوگیری کرده و بیمار حس پای طبیعی را دارد.
نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیر مرکز آرتز و پروتز کوثر که برای مشاهده نتیجه این عمل جراحی از تهران به رشت آمده بود خبری خوش برای جانبازان داشت.
دکتر محمدعلی عامریان با بیان اینکه ۱۵ درصد جانبازان کشورمان از ناحیه پا قطع عضو هستند گفت: هزینه جراحی عمل کاشت پای مصنوعی برای این جانبازان رایگان است و هزینه آن را ستاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت متد با بیمههای تکمیلی پرداخت میکند.