ارزش گیاهان دارویی در گیلان (گل محمدی)
کارواشتغال گیلان :مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، سطح زیر کشت استان را افزون بر ۳۸ هکتار عنوان کرد و گفت: برنامه توسعه گیاهان دارویی استان را در دستور کار داریم که یکی از مهمترین این گیاهان گل محمدی است.
منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه برداشت گل محمدی در گیلان در حال انجام است، اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال حدود ۴۱ تن برگ گل محمدی در استان برداشت شود.
وی افزود: سال گذشته ۳۷ تن گل محمدی در گیلان تولید شده بود که خوشبختانه امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
پارسافر تصریح کرد: گل محمدی گیلان بازار پسندی مطلوبی دارد و علاوه بر بازارهای استان در استان های همجوار گیلان نیز به فروش می رسد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: به دلیل فروش خوب گل محمدی های گیلان، متقاضیان جدیدی نیز برای تولید گل محمدی در استان داوطلب هستند.
پارسافر ادامه داد: گل محمدی از قدیمیترین و مهمترین رزهاست که در بیشتر نقاط ایران بهمنظور تولید عطر و گلاب و بهعنوان گیاه تزئینی مورد توجه بسیار قرار داشته و کشت میشود.
وی با بیان اینکه استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور است اضافه کرد: هر ساله گلاب تولید شده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان مهمترین موارد مصرف گل محمدی را تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی عنوان کرد و گفت: عمده شهرستانهای دارای گلمحمدی در استان گیلان رودبار، رودسر، سیاهکل، شفت و رضوانشهر هستند.
پارسافر سطح زیر کشت استان را افزون بر ۳۸ هکتار عنوان کرد و گفت: در گیلان برنامه توسعه گیاهان دارویی استان را در دستور کار داریم که یکی از مهمترین این گیاهان گل محمدی است.
وی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم ۱۵۰۰ هکتار از زمینهای شیبدار گیلان، باید گیاه دارویی کشت شود که گل محمدی هم جزء آن است ادامه داد: توسعه کشت اراضی شیب دار از طرح های اولویت دار استان است که اعتبار آن از یارانه نهال و گیاهان دارویی جذب میشود
سایر اخبار:
https://www.karoeshteghal.ir/post/list