بیش از ۸۰ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای اصفهان جذب بازار کار میشوند
مسوول آموزش در صنایع اداره کل فنی و حرفه ای استان اصفهان گفت: مهارتآموزی یکی از راههای کسب شغل برای افراد بیکار و ارتقای شغلی برای شاغلان است ،به گونه ای که طبق بررسیهای صورت گرفته، بیش از ۸۰ درصد دانش آموختگان فنی و حرفه ای جذب بازار کار میشوند.
ایرج توکلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برخی افراد برای یافتن شغل به مهارتهای فنی و حرفه ای روی می آورند، افزود: افراد شاغلی هم برای ارتقای شغلی، مهارت های فنی و حرفه ای را کسب می کنند.
مسوول آموزش در صنایع اداره کل فنی و حرفه ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین پیامدهای مهارت آموزی در جامعه، توانمند شدن است و افراد جویای کار میتوانند با حضور در دوره های آموزشی و کسب مهارت جذب واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی شوند.
وی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای در کشور بهصورت هدفمند ارائه میشود، تاکید کرد: نرخ بیکاری موجود در جامعه بیشتر مربوط به افراد بدون مهارت است چرا که افراد دارای مهارت کافی در کمترین زمان جذب بازار کار می شوند.
توکلی اضافه کرد: نیاز سنجی توسط صنایع انجام شده و آموزش های فنی و حرفه ای در راستای رفع نیازهای صنعت ارائه می شود.
به گزارش ایرنا، اداره کل آموزش و فنی حرفهای استان اصفهان دارای ۵۳ مرکز دولتی و کارگاه، ۴۶ کارگاه صنایع و اصناف، ۲۲۵ کارگاه ثابت شهری، ۴۷ کارگاه مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، ۱۴۹ کارگاه سیار شهری، ۱۱۴ کارگاه جوار روستایی، ۵۲ کارگاه جوار پادگان، ۵۳ کارگاه جوار زندان، ۲۷۰ کارگاه صنایع ضمن کار و یک هزار و ۸۰۰ آموزشگاه شامل ۲۳۱ آموزشگاه ویژه زنان، ۵۳ آموزشگاه ویژه مردان، ۸۸ آموزشگاه ۲منظوره و ۳۶۲ آموزشگاه آزاد فعال است.
۲۱ میلیون نفر ساعت هر ساله در استان اصفهان در بخش دولتی و خصوصی آموزش فنی و حرفهای فرا میگیرند.