حدود ۵۱ درصد تعهد اشتغال در مازندران محقق شد

حدود ۵۱ درصد تعهد اشتغال در مازندران محقق شد

کاارواشتغال به نقل از  – ایرنا – معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: حدود ۵۱ درصد تعهد اشتغال سال ۱۴۰۱ مازندران با اعطای تسهیلات رونق تولید و حمایت از کسب و کارهای خرد محقق شد.

حسن خیریانپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال جاری تعهد اشتغال استان ایجاد ۵۳ هزار شغل در بنگاه‌های اقتصادی خرد و بزرگ و واحدهای صنعتی و تولیدی بوده که از ابتدای فروردین تا شهریور ۱۴۰۱ حدود ۲۶ هزار و ۷۲۵ شغل در استان ایجاد شده است.

وی خاطر نشان کرد: از این میزان اشتغال ایجاد شده در استان حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ شغل در واحد صنعتی مازندران با اعطای تسهیلات ۲ هزار میلیارد تومانی سرمایه در گردش است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از ایجاد اشتغال جدید با احیای واحدهای صنعتی تعطیل شده در ۶ ماه گذشته خبر داد و گفت: حدود پنج هزار نفر با برگشت به تولید ۱۲۰ واحد تولیدی راکد استان ،صاحب شغل شدند.

خیریانپور با اشاره به تداوم تلاش‌ها برای  تحقق رشد ۸ درصدی در استان مازندران، اضافه کرد: رسیدن به این هدف در استان سخت اما دست یافتنی است.

وی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی با جذب به موقع اعتبارات و جذب بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان برای تحقق رشد ۸ درصدی در مازندران بکوشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تصریح کرد: سهم کشاورزی و صنعت در اعتبارات استانی نیازمند بازنگری است و باید بودجه منطبق رونق اقتصادی در مازندران برای سال‌های آینده بسته شود.
وی ادامه داد: بنگاه‌های اقتصادی مازندران برای تحقق شعار سال و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نیازمند حمایت‌های مالی هستند که به طور حتم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نگاه ویژه ای به این بخش خواهند داشت.
خیریانپور با بیان این که در سال گذشته حدود ۴۰ هزار شغل پایدار در استان مازندران ایجاد شد، گفت: در صورت تخصیص اعتبارات کافی تعهدات ایجاد اشتغال امسال در استان نهایی خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران اضافه کرد: اختلافات بودجه‌ای بین دستگاه‌های اجرایی معنا ندارد و مسوولان ارشد استان در قالب اولویت بندی و عملکرد نسبت به تصویب اعتبارات اقدام خواهند کرد.

حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.
بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید