درصد دانشجویان فنی‌وحرفه‌ای مازندران وارد بازار کار می‌شوند

معاون پژوهشی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای مازندران گفت که بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه وارد بازار کار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علیرضا خویی روز شنبه در سمینار آنلاین (وبینار) هم‌اندیشی نظام گسترش و پذیرش دانشجویان فنی و حرفه‌ای مازندران که در ساری برگزار شد ، افزود : مقایسه نادرست دانش آموختگان فنی و حرفه ای با دانشگاه های دیگر اشتباهی است که متاسفانه چندین دهه میان مردم ، خانواده ها و دانش آموزان پمپاژ می شود ، در حالی که مقایسه درست بر اساس امتیازات دانشگاه فنی مانند جذب شدن دانش آموختگان به بازار کار باید انجام شود. 

وی هدف رشته های مهارتی را پاسخگویی به نیاز فنی جامعه برشمرد و توضیح داد : به همین خاطر نیز دانشجویان فنی و حرفه ای برخلاف دانشجویان رشته های نظری وابسته به بازار کار نیستند بلکه بازار کار به آنان نیاز دارد و به محض فارغ التحصیل شدن بیکار نمی مانند. 

خویی یکی از مشکلات دانشگاههای فنی و حرفه ای را فرسودگی تجهیزات کارگاهی آنها دانست و گفت : متاسفانه همین فرسودگی به ابزاری برای تبلیغات منفی و غلط علیه دانشگاه تبدیل شده در حالی که تمامی کارگاه ها و رشته های فنی دانشگاه های فنی و حرفه ای از بروز ترین امکانات و تجهیزات برخوردارند و دانشجویان با جدید ترین روش های علمی و فنی آموزش می بینند. 

کسب درآمد به دانش آموزان آموزش داده شود

 معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز در این نشست گفت : مهم ترین چالش استقبال دانش آموزان از رشته های مهارتی ، فقدان فرهنگ کسب درآمد است که متاسفانه در خانواده و مدرسه آموزش داده نمی شود و آنان هم فرا نمی گیرند. 

اسفندیار نظری ایجاد روحیه کسب درآمد در فرزندان را ضروری دانست و افزود : فرزندان ما از سن کودکی با افکار پشت میز نشینی رشد می یابند و سطح توقعات آنان دستیابی به پست های مدیریتی است.

وی تاکید کرد : بزرگ ترین اشتباهی که مرتکب شدیم و از این ناحیه هم زیان دیدیم این است که دانش‌آموزان را با پول و ثروت آشنا نکردیم و حافظه‌محوری جایگزین مهارت شد.
مازندران بیش از ۴۳ هزار هنرآموز فنی و حرفه ای و کار و دانش دارد که در ۳۴۸ هنرستان آموزش می بینند. 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید