دستگاه قضا از بیکاری صد‌ها هزار کارگر در کشور پیشگیری کرد-سهم ۴۰۰نفره فرزندان شهدا و ایثارگر مازندرانی در استخدام دستگاه‌های اجرایی-اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ گردشگری در چالوس-تولید سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در بهشهر-قلع و قمع ۲واحد ساختمان غیرمجاز در اراضی کشاورزی سوادکوه

دستگاه قضا از بیکاری صد‌ها هزار کارگر در کشور پیشگیری کرد-سهم ۴۰۰نفره فرزندان شهدا و ایثارگر مازندرانی در استخدام دستگاه‌های اجرایی-اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ گردشگری در چالوس-تولید سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در بهشهر-قلع و قمع ۲واحد ساختمان غیرمجاز در اراضی کشاورزی سوادکوه

دستگاه قضا از بیکاری صد‌ها هزار کارگر در کشور پیشگیری کرد

معاون قضائی دادستان کل کشور: دستگاه قضا از بیکاری صد‌ها هزار کارگر در کشور پیشگیری کرد.

کارواشتغال به نقل از  خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، سعید عمرانی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از واحد‌های تولیدی و صنعتی شهرستان آمل گفت: با ورود جدی دستگاه قضا برای حل و فصل واحد‌های تولیدی و صنعتی در کشور در زمینه‌های حقوقی و تسهیلاتی و موضوع‌های دیگر مشکل داشتند، امسال از بیکارشدن بیش از صد‌ها هزارنفر در کشور جلوگیری شد.

معاون قضائی دادستان کل کشور افزود:علاوه بر این در سال جاری حدود هزار و ۳۶۰واحد بزرگ وکوچک تولیدی و صنعتی در کشور که راکد و حتی خیلی از دستگاه‌های اجرایی مصمم به تعطیلی دائم بودند، با پیگیری‌های انجام شده و برطرف شدن مشکلات آنها دوباره به چرخه تولید برگشت.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه در راستای تحقق اقتصادمقاومتی که هیچ کارخانه و بنگاه تولیدی و اقتصادی نباید تعطیل و هیچ کارگری هم نباید از کار بیکار شود، بر روی این شعار محوری خود تاکید و پافشاری زیادی دارد.

معاون قضائی دادستان کل کشور تصریح کرد: بر همین اساس به داستان‌های سراسر کشور برای این موضوع مهم تاکید زیادی کردیم و پای این اصل مهم در راستای حمایت از تولید و اشتغال هستیم و جلسات استانی نیز به صورت منظم پیگیری و رصد می‌شود.

بانک‌ها باید قانومند شوند
عمرانی در بخش دیگری با اشاره به اینکه بخش زیادی از مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی مربوط به بازپرداخت تسهیلات گرفته شده از بانک‌ها و برخی دیگر در نحوه دادن تسهیلات به متقاضیان است گفت: بیشترین درخواست و انتظاری که شبکی بانکی کشور هست، قانونمند شدن آنها به مصوبه‌های ابلاغی سران قوا در همه سطوح کشوری است.

معاون قضائی دادستان کل کشور ادامه داد:چگونگی محاسبه سود و نیز میزان تسهیلات پرداختی به بانک‌ها باید مطابق با بخش‌نامه‌ها و مقررات بانک مرکزی باشد و علاوه بر آن مصوبات شورای پول و اعتبار و رای وحدت رویه دیوان عالی کشور مبنی بر گرفتن سود‌های مضاعف و به مرکب هم از سوی بانک‌ها دارای اشکال قانونی است.

عمرانی تصریح کرد: تقاضای جدی دستگاه قضا هیچ وقت کار‌های غیرقانونی از بانک‌ها نخواسته و درخواست جدی که ازبانک‌ها داشته ودارد، پرهیز از جزیره‌ای کار کردن‌ها است که این رویه با فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید در تعارض است وباید اصلاح شود.

ضرب العجل برای تکلیف زمین مازاد شرکت دسا در آمل
معاون دادستان کل کشور همچنین شهرستان آمل را یکی از قطب‌های مهم تولید وصنعت در مازندران یاد کرد و گفت: باید بخشی از کمبود‌های زمین برای طرح‌های توسعه‌ای در این شهرستان که از سوی متقاضیان طرح‌های توسعه‌ای درخواست شده پاسخ داده شود.

عمرانی در پاسخ به پرسشی در خصوص گلایه صاحبان واحد‌های تولیدی در شهرک صنعتی امامزاده عبداله در خصوص کمبود زمین برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای گفت: زمین مازاد تحت اختیار شرکت دیزل سنگین آمل که همجوار با شهرک صنعتی امامزاده عبداله هست و امکان اضافه شدن به زمین‌های شهرک را دارد، باید در ستاد رفع موانع تولید استان حل شود.

عمرانی با بیان اینکه به هیچ عنوان مانع فعالیت در شرکت دیزل سنگین در حوزه تولید نستیم و قوه قضاییه به دنبال تعطیلی و همچنین مجازات قانونی مدیران نیست تصریح کرد: البته مدیران این مجموعه به وظیفه قانونی خودشان با برنامه‌هایی که از قبل اعلام کرده بودند، عمل نکردند و به همین خاطر مهلت مدیران شرکت دیزل سنگین برای تعیین تکلیف و نیز همکاری با مدیران شهرستان در صورت عدم فعالیت مناسب پیگرد قانونی برای مسئولان آن خواهد داشت.

وی اضافه کرد: امیدواریم در سفر آتی رییس جمهوری به مازندران، بررسی زمین مازاد شرکت دسا آمل که بیش از ۴۰هکتار برآورد می‌شود، در اولویت قرار بگیرد و قوه قضائیه نیز تمام تلاش خود را در مورد اعمال تصمیم عادلانه این زمین بکار می‌گیرد.

شرکت دیزل سنگین ایران در سال۱۳۷۰ در آمل با هدف توسعه تولید صنعت پیشرانه‌های دیزلی در یک سایت ۸۰هکتاری در همجواری و همزمان با شهرک صنعتی امامزاده عبداله شهرستان آمل ساخته شده‌است.

مدیران شهرک صنعتی امامزاده عبدالله شهرستان آمل معتقد هستند، با توجه به کمتر از ساخت و ساز این شرکت در فضای حدود ۳۵هکتار، مازاد حدود ۴۵هکتاری زمین‌های بلا استفاده در این شهرک می‌تواند به حجم بالایی از درخواست‌های سرمایه گذاران ایجاد تولید و اشتغال در این شهرک که مشکل کمبود زمین دارند، برطرف کند.


 

قلع و قمع ۲واحد ساختمان غیرمجاز در اراضی کشاورزی سوادکوه

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه از ۲مورد قلع و قمع تغییر کاربری در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، حمیدرضا شهابیان گفت: ۲واحد تغییر کاربری غیرمجاز مورد شناسایی قرار گرفت که پس از محکومیت و قطعیت یافتن احکام صادره، قلع‌وقمع این بنا‌ها توسط جهاد کشاورزی با همراهی نیروی انتظامی و در اجرای طرح صیانت از حقوق عامه و بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه افزود: احکام صادره این ۲مورد ساخت و ساز غیرمجاز از نوع حکم ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی بوده که در روستای قلک این شهرستان به اجرا در آمد.

وی تصریح کرد: اگر کاربری یک هکتار زمین را به هر دلیلی به کاربری غیرکشاورزی تغییر دهیم، ۸تن محصول را از دسترس خارج می‌کنیم و به عبارتی اگر این تغییر به نوعی جبران نشود و محصول غذایی دیگری تولید نشود، باعث کمبود تولید مواد غذایی می‌شود.

شهابیان اضافه کرد: حفظ کاربری و امنیت غذایی ایجاب می‌کند تا راهکار‌های متفاوتی را در این زمینه به کار گیریم، از جمله بهره‌گیری از توان و ظرفیت سامانه۱۳۱ است که با استفاده از آن شهروندان می‌توانند تغییر کاربری‌های غیرمجاز را اطلاع دهند.

او با اشاره به اینکه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی هشداری جدی برای تأمین امنیت غذایی در آینده خواهد بود، گفت: توجه به اصل پیشگیری از وقوع جرم باید مقدم بر سایر سیاست‌ها و روش‌های اجرایی و عملیاتی یگان‌ها باشد تا هزینه‌های اجتماعی اقدامات حفاظتی کاهش یابد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سوادکوه افزود: اراضی کشاورزی، در معرض خطر تغییر کاربری از سوی برخی افراد سودجو هستند که باید با نظارت جدی دستگاه‌های متولی پیگیری و مانع تغییر کاربری در این مناطق شد.

شهابیان خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با مشاهده تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی به شماره تلفن ۱۳۱ و یا با تماس با واحد‌های کشیک مستقر در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند.

وی به مردم و کشاورزان توصیه کرد: قبل از هرگونه تصمیم گیری در خصوص ساخت و ساز با کارشناسان امور اراضی شهرستان و مراکز مستقر در دهستان‌ها مشورت کنند.


افتتاح طرح آموزشی مزرعه سلامت در بخش کجور نوشهر

طرح آموزشی مزرعه سلامت در روستای پول کجور به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، طرح آموزشی مزرعه سلامت در زمینه های تولید گل محمدی، گلاب، گیاهان دارویی، درختان میوه و همچنین پرورش طیور با سرمایه گذاری ۴۰۰میلیون تومانی در هنرستان شهید علی اصغر خزاعی پول به اجرا در آمد.

غلامعلی مشایخی پور سرمایه گذار این طرح گفت: در ۲هکتار از زمین هنرستان با هدف اشنایی با کار تولیدی و بازار یابی در اینده برای دانش اموزان این مجموعه را احیا کردیم.

به گفته مشایخی پور ۳۰قلم گیاهان دارویی و گل محمدی در مزرعه سلامت کاشته شده است .

همچنین در این مزرعه به مدیریت آموزش و پرورش کجور سالن پرورش ۵۰۰قطعه ای جوجه در مساحت ۵۰۰مترمربع به بهره برداری رسید.

معاون عمرانی استانداری مازندران در گفتگو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در نوشهر گفت: در راستای تدبیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت در خصوص محرومیت زدایی ورفع مشکلات مردم بازدید از منطقه کجور وشهرستان نوشهر صورت گرفت.

علیخانی افزود: در این بازدید دو‌ رویکرد را دنبال کردیم تا با نگاه اقتصاد مقاومتی بتوانیم در جهت اشتغال و توسعه اقتصادی استان تدبیر و برنامه ریزی داشته باشیم و دیگری در خصوص مسائل زیربنایی و عمران و آبادانی و مشکلات مرتبط با این حوزه بود.

معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه در این سفر چند هدف را دنبال کردیم گفت:شناخت از وضع موجود منطقه در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌های مواصلاتی، راه روستایی، اب و فاضلاب، برق، طرح‌های هادی و طرح جامع در نوشهر بود.

علیخانی تصریح کرد: همچنین در زمینه بررسی و تجزیه و تحلیل مشکلات در این حوزه به دستاورد‌هایی رسیدیم و در انتهای کار به دنبال دو نتیجه هستیم نتیجه نخست موضوعاتی هست که می توان بصورت فی البداهه و اضطراری در منطقه با تیم همکاران از اداراتی که در حوزه عمرانی موثر هستند در همین منطقه نسبت به رفع مشکلات تصمیم گیری شود تا بتوان بصورت کوتاه مدت و اضطراری مشکلات را حل کرد.

به گفته وی بخش دیگر مشکلات نیاز به بودجه و اعتبار دارد که به برنامه ریزی بلند مدت نیاز دارد و قصد ما این است که در برنامه۱۴۰۱ دیده شود تا بتوان بخشی از مشکلات و مسائل حوزه جامعه هدفی را که بازدید کردیم مرتفع سازیم.


بررسی نحوه خدمات دهی به مردم در مراکز بهداشتی چهاردانگه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در منطقه چهاردانگه ساری نحوه خدمات دهی به مردم را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران مازندران دیروز با حضور در دهستان پشتکوه منطقه چهاردانگه ساری از خانه‌های بهداشت این منطقه به طور سرزده بازدید کرد.

دکتر غلامی در بازدید از خانه بهداشت روستا‌های کردمیر، اراء، اروست، ایول و تلمادره در جریان چگونگی خدمات دهی به مردم قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره هدف از حضور خود در دهستان پشتکوه گفت: برای شناخت دقیق‌تر از وضعیت ارائه خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی و ارتباط نزدیک با همکاران و مردم حضور میدانی نقش موثری دارد تا از ارائه خدمات ارزیابی را داشته باشیم.

دکتر غلامی افزود: سرزده بودن به خاطر این است که واقعاً در میدان عمل و کار ببینیم چه اتفاقی می‌افتد .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد این سوال که آیا آب شرب منطقه دهستان پشتکوه به علت شیرابه زباله دپو شده در منطقه گویچاله از آلودگی برخوردار است یا خیر گفت: آلودگی آبی در دهستان پشتکوه نداریم، چون همکاران ما در بهداشت محیط هر روز آب را چک و کلر زنی می‌کنند و در حال حاضر مورد خاصی در این مورد مشاهده نگردید.

دکتر غلامی در این بازدید که با همراهی دکتر علیپور معاون بهداشتی دانشگاه و مدیران حوزه معاونت بهداشتی از مراکز خدمات جامع سلامت روستایی این منطقه انجام شد با حضور در بخش‌های مختلف با پزشک، مراقبان سلامت و بهورزان این مراکز گفتگو کرد و در جریان نحوه ارائه خدمات بهداشتی به مادران باردار، اجرای طرح صیانت از جمعیت و سایر فرآیند‌های مراقبتی بهداشتی از جمعیت تحت پوشش قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین با بررسی وضعیت واکسیناسیون کرونا در این منطقه، بر اهمیت همراهی مردم برای دریافت دز سوم واکسن تاکید کرد و خواستار توجه به امر «پیشگیری» با کمک توسعه اقدامات بهداشتی در جامعه شد.


لزوم اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ گردشگری در چالوس

استاندار مازندران: پروژه‌های بزرگ گردشگری در شهرستان چالوس باید اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، سیدمحمود حسینی پور در مراسم معارفه فرماندار جدید شهرستان چالوس گفت: از اقتصاد جنگل و ساحل زیبای چالوس باید مردم این شهرستان بهره‌مند شوند و درآمد مردم شهرستان از جنگل و دریا نباید صفر باشد.

استاندار مازندران با اشاره به این که چالوس شهری خاص در محور تهران به شمال است خاطرنشان کرد:چالوس از دیرباز مقصد گردشگران مختلف داخلی و خارجی و بر سر زبان‌ها بود و مهم‌تر از همه اینکه به عنوان منطقه اعزام نیرو‌ها به جبهه‌های حق علیه باطل در ایام دفاع مقدس و قدمگاه بسیاری از شهدا بود.

نماینده عالی دولت در مازندران، با اشاره عدم توسعه چالوس در حوزه‌های مختلف به تناسب دیگر شهرها، تصریح کرد: نه در حوزه صنعت و کشاورزی و نه در حوزه گردشگری و نه در کریدور جنوب به شمال بعنوان یکی از مراکز مهم مورد توجه قرار نگرفت که دلایل متعددی دارد و از جمله باید به عدم توسعه متوازن و عادلانه اشاره کرد.

وی گفت: چالوس منطقه‌ای بسیار زیبا از منظر گردشگری است و می‌تواند از این دریچه برای تغییر اساسی در این شهرستان اقدامات بایسته‌ای انجام داد. این نوع تحولات با تقویت همدلی و هم افزایی در مدیریت شهری بویژه در راستای اجرای المان‌های شهری فاخر و زیبا اعمال شود.

حسینی پور با بیان این که این شهر می‌توانست محروم از صنایع نباشد افزود: در توسعه فعلی مازندران محور‌هایی را برای توسعه چالوس منظور کردیم. اولویت ما در توسعه؛ شهرستان‌هایی هستند که طی ۴۳سال اخیر عدالت برایشان برقرار نشد و چالوس یکی از اولویت‌های توسعه‌ای در مازندران است.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: فرماندار چالوس باید در بدو ورود با بسیج همه نخبگان شهرستان و کسانی که دلشان برای چالوس می‌تپد بخصوص افراد و شخصیت‌هایی که در حوزه ملی مسئولیت‌های بالایی دارند برای تحول اساسی در شهرستان اقدام کند، چرا که ظرفیت‌های مهمی در چالوس قرار دارد و باید پروژه‌های بزرگ گردشگری از طریق سرمایه گذاران داخلی و خارجی در شهرستان چالوس اجرایی شود.

حسینی پور افزود: برای ما قابل قبول نیست شهرستان چالوس هیچ بهره‌ای از تردد بیشمار مسافران نبرد که حتما راهکار‌های زیادی برای انتفاع اقتصادی مردم از تردد مسافران در چالوس وجود دارد و باید عملیاتی گردد و از مواهب صنعت گردشگری باید مردم ما بهره ببرند. از اقتصاد جنگل و ساحل زیبای چالوس باید مردم این شهرستان بهره‌مند شوند و درآمد مردم شهرستان از جنگل و دریا نباید صفر باشد. سند آمایش اقتصادی در چالوس در دستور کار فرماندار قرار گیرد.

وی یادآور شد: از مهمترین مولفه‌های شهرستان چالوس یعنی ذخایر معدنی مناسب این شهرستان می‌بایست بهره برداری لازم صورت گیرد تا با تشکیل شرکت‌های تعاونی در اختیار مردم قرار گیرد و همه مردم متنعم شوند.

استاندار تصریح کرد: فساد یکی از موانع اصلی توسعه است و یکی از شعار‌های دولت مردمی آیت الله رئیسی مبارزه با فساد است و ما برای مبارزه با فساد مصمم هستیم و کسی نباید جرات فکر کردن به فساد در سرش داشته باشد و در این زمینه مردم بعنوان بهترین ناظر می‌بایست کمک و همراهی کنند.

حسینی پور با بیان این که تلفیقی از جوانان و پیشکسوتان در انتصابات، راهبرد مهم مدیریتی ماست گفت: مطالبه گری مردم از مسئولین منجر به تعامل مدیران و هموار شدن مسیر توسعه در شهرستان چالوس می‌شود.

در این مراسم، علی قاسمی به عنوان فرماندار جدید شهرستان چالوس معارفه شد و از تلاش‌های سیدرسول حسینی در مدت مسئولیت اش در فرمانداری چالوس با اهداء لوح سپاس، قدردانی شد.


برگزاری آزمون دکترا در مازندران

آزمون دکترای تخصصی با حضور بیش از ۸هزار داوطلب، امروز در مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال۱۴۰۱ صبح امروز جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد. تعداد ۱۸۶هزار و ۵۵۶نفر در آزمون مقطع دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۱ ثبت نام کردند که از این تعداد حدود ۸۱هزار نفر زن و حدود ۱۰۵هزار نفر مرد هستند.

داوطلبان آزمون مقطع دکتری(Ph.D) سال۱۴۰۱ در گروه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، هنر، دامپزشکی، کشاورزی در ۲۴۷رشته امتحانی شرکت کرده‌اند و بیشترین جمعیت داوطلب با ۱۲۰هزار نفر داوطلب در گروه علوم انسانی هستند.

آزمون مقطع دکتری (Ph.D) سال۱۴۰۱ در ۹۶شهر کشوردر ۱۸۹حوزه برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران از رقابت بیش از ۸هزار داوطلب در آزمون دکتری۱۴۰۱ در استان مازندران خبر داد.

رحمت عباس‌نژاد گفت: ۸هزار داوطلب مازندرانی در آزمون دکتری تخصصی (نیمه متمرکز) سال۱۴۰۱ کشور با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی صبح امروز جمعه با یکدیگ رقابت کردند.

وی تصریح کرد: این آزمون در ۸شهر مازندران شامل ساری، بابل، بابلسر، آمل، بهشهر، تنکابن، چالوس و قائمشهر برگزار شد که بیشترین داوطلب در شهرستان ساری با ۲هزار و ۲۹۶نفر بوده است.

به گفته عباس‌نژاد با توجه به حساسیت این آزمون پیش از دوران کرونا تنها در ۴شهر برگزار می‌شد و به دلیل رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی تعداد شهر‌ها افزایش یافته است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران گفت: در تمامی مراکز برکزاری آزمون فاصله گذاری و نحوه چینش صندلی ها، استقرار نیرو‌های بهداشت برای تب سنجی و استفاده از ماسک، ضدعفونی محیط و تهویه هوا در نظر گرفته شده است.

به گفته وی نمایندگان ناظر اعزامی از سازمان سنجش هم در استان حضور پیدا کرده و از مراکز بازدید کردند.


تولید سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در بهشهر

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از تولید سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، غلامرضا قنبری با اشاره به اینکه شهرستان بهشهر دارای ۲۹۵هزار و ۲۰۰راس دام سبک و سنگین با ۳هرار و ۵۳۰دامدار است گفت: سالیانه ۳هزار تُن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود:در یک دوره آموزشی مهارتی پرورش گوسفند که با حضور مسوولین و کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی و دامداران دهستان کوهستان در رستمکلا برگزار شد، علیرضا ذبیح اله زاده محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، تصریح کرد: دامداران در زمان انتخاب دام باید به سه مورد سن، جنس و نژاد دام توجه داشته باشند، چراکه دام‌های پیر و بره‌های خیلی جوان مناسب پرواربندی نیستند، همچنین در انتخاب جنس و نژاد دام، بره‌های نر و نژاد‌های گوشتی مناسب‌تر هستند.

محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان افزود: برای پرواربندی بره‌های درشت اندام نسبت به بره‌های سبک وزن و کوچک اندام با صرفه‌تر هستند و بره‌های مورد نظر باید درشت و دارای پا‌های بلند و بدن کشیده، شکم جمع و جور و فاقد افتادگی، عدم لنگش و ریختگی مو و فاقد ترشحات بینی و اطراف چشم باشند.

ذبیح اله زاده بهترین سن و وزن بره‌های مورد نظر را حدود ۴تا۷ ماه و ۳۵تا۲۰ کیلوگرم عنوان کرد و بیان داشت برای جلوگیری از تلفات در زمان حمل و نقل نیز باید به نکاتی از جمله مسافت، تعداد دام، وسیله انتقال، بیماری‌های عفونی، وضعیت هوا، بستر مناسب وسیله نقلیه برای حمل و نقل توجه داشته باشیم.

وی درباره جیره بندی دام گفت: یک راس گوسفند در طول پرواربندی به طور میانگین روزانه هزار و ۵۴۰گرم خوراک نیاز دارد و بهترین روش تغذیه سه وعده ساعت شش صبح، یک تا دو ظهر و هفت تا هشت شب است.


سهم ۴۰۰نفره فرزندان شهدا و ایثارگر مازندرانی در استخدام دستگاه‌های اجرایی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از جذب ۴۰۰نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران مازندرانی در دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران با اشاره به اینکه هر تمدنی به یک چیز افتخار می‌کنند و ملت ایران به شهدا و رشادت‌های‌شان گفت: شهدا انسان‌ساز هستند و مردم کشور ما شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی کردند که مقابل جریان استکبار قرار گرفتند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: صادق‌ترین مشاوران مسئولان اجرایی کشور خانواده‌های ایثار و شهادت هستند، چون آن‌ها برای انقلاب هزینه دادند و برای انقلاب دلسوزی می‌کنند.

او افزود: نرخ افراد فاقد مسکن و فاقد شغل جامعه ایثارگر نسبت به جامعه بیشتر است و در ارتباط با جذب خانواده‌های ایثارگر مجوز جذب ۱۷هزار فرزند شهید و جانبازان ۷۰درصد را برای دستگاه‌های اجرایی کشور دریافت شد و تا کنون ۳هزار نفر جذب شدند و سهم استان مازندران ۴۰۰نفر است و ۳۳هزار نفر از وابستگان به خانواده‌های شهدا و جانبازان ۷۰درصد فاقد شغل هستند و اقداماتی در این زمینه در برنامه کاری قرار به انجام است.

رئیس بنیاد شهید استان کشور از برنامه‌ریزی برای ساخت خانه ایثار در استان خبر داد و گفت: تعمیر مرکز توانبخشی امام علی(ع) و ساخت خانه ایثار در برنامه قرار دارد.

سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران نیز در این جلسه گفت: ساخت و تکمیل باغ موزه دفاع مقدس استان مازندران نیاز به تامین اعتبار مناسب دارد، یادمانی که می‌تواند مقصد میلیون‌ها مسافر باشد.

در ادامه مدیرکل بنیاد حفظ و ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز گفت: مازندران ۱۰درصد از ۱۱هزار یادواره کشور را برگزار کرده و پایتخت برگزاری یادواره شهدا کشور است.

سردار عبدالله ملکی از برنامه‌ریزی برای اعزام ۱۰هزار نفر به مناطق راهیان نور خبر داد و در ارتباط با تهیه و تالیف کتاب گفت:این سازمان سالانه ۶۰کتاب را در حوزه دفاع مقدس تولید می‌کند که امسال رونمایی می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صداوسیمای مازندران، با اعلام اینکه بیش از ۹هزار دقیقه برنامه در حوزه ایثار و شهادت در استان تولید شده است گفت: همکاری مناسبی توسط سپاه کربلای استان مازندران انجام شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه رویکرد‌های بسیار مناسبی در بنیاد شهید کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایجاد شده است افزود: در استان مازندران ۱۰هزار و ۴۰۰شهید داریم که چهل تن از شهدای استان مدافع حرم هستند در این زمینه مستنداتی تهیه شده است.

علی بابایی‌کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تکمیل بانک اطلاعات بنیاد شهید نیاز به اطلاعات کامل دارد و بعد از ۴۰سال هنوز مادران شهیدانی داریم که شناسایی نشدند در این جلسه مادر شهیدی حضور دارد که نمی‌تواند تابلویی به نام فرزند شهیدش جلوی درب کوچه‌اش را نصب کنند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در ارتباط با تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگران که حق بزرگی به گردن جامعه دارند اعتبارات لازم توسط مجلس تعیین شده، اما در دولت قبل عملیاتی نشده است.

بابایی کارنامی همچنین با اشاره به ایجاد باغ موزه دفاع مقدس در اقصی نقاط کشور افزود: چرا در استان مازندران اعتبارات مناسبی در این زمینه اختصاص پیدا نمی‌کند، انتظار است که در سفر رئیس جمهور با تخصیص اعتبار مناسب نسبت این پروژه تا سال آینده به بهره‌برداری برسد.


برای دیدن بیشتر اخبار مازندران کیلیک کنید

https://karoeshteghal.ir/category/اخبار-مازندران/


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید