راه‌اندازی خط پروازی مسقط – ساری بزودی

راه‌اندازی خط پروازی مسقط – ساری بزودی

ورود ۳۰۰ دستگاه کمباین جدید برداشت برنج در مازندران

۳۰۰ کمباین جدید به کمباین‌های مخصوص برداشت برنج در شاالیزار‌های مازندران اضافه شد.

 

، رییس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۳۰۰ دستگاه کمباین جدید امسال به تعداد کمباین‌های مخصوص برداشت شالی در استان اضافه شد

بهمن نادری با بیان اینکه هفته آینده نخستین برداشت رسمی شالی در مازندران انجام خواهد شد، افزود: با بومی شدن دانش فنی ساخت آن، هفته آینده ۱۵۰ دستگاه از این کمباین‌ها که ساخت و تولید داخلی است وارد شالیزار‌های استان می‌شود.
او گفت: با توجه به بومی سازی ساخت و تولید کمباین مخصوص برنج، سالانه واردات ۵۰۰ تا ۶۰۰دستگاه کمباین جدید به داخل کشور کم خواهد شد.

رییس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود:براساس برنامه و با توجه به افزایش تقاضای کشاورزان، پیش بینی می‌شود تا ۹۵درصد برداشت شالی با دستگاه ویژه درو  شود.

نادری  با بیان اینکه  اکنون حداقل سرمایه گذاری برای واردات هر یک دستگاه کمباین حدود ۲۴ تا ۲۵ هزار دلار است، ادامه داد: از آن جایی که تا ۶۰ درصد ساخت و تولید کمباین در یکی از شرکت‌های ماشین آلات کشاورزی در داخل کشور انجام می‌شود، به همین اندازه از خروج  ارز جلوگیری می‌شود.

او گفت: با برداشت مکانیزه برنج در مازندران ریزش و یا ضایعات شالی در زمان درو به کمتر از سه درصد رسیده است، بیان داشت: کاهش هزینه برداشت و اقتصادی‌تر شدن کشت برنج از مزیت‌های این فناوری است.

امسال حدود ۲۱۵ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان زیر کشت برنج رفته است که ۱۴۸ هزار هکتار آن ارقام محلی بویژه طارم هاشمی و ۶۹ هزار هکتار هم زیر کشت ارقام کیفی پرمحصول قرار گرفت.

سالانه حدود ۱۰ درصد کمباین‌های مخصوص درو شالی باید نوسازی شود.


صادرات۱۲ میلیون دلاری انواع کالا از گمرک امیرآباد

مدیرکل گمرک امیرآباد: ۲۳۴ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۱۲ میلیون دلار سه ماه گذشته از گمرک امیرآباد صادر شد.

 مدیرکل گمرک امیرآباد گفت: ۲۳۴ هزار تن انواع کالا به ارزش ۱۲ میلیون و ۳۸۵ هزار دلار سه ماه گذشته از این گمرک صادر شد.

امیر جمشیدی افزود: عمده کالا‌های صادراتی شامل شامل سیمان ومواد معدنی، چوب واشیا چوبی، محصولات سرامیکی و ماشین آلات بود که به کشور‌های روسیه، قزاقستان، ترکمنستان، ترکیه و عراق صادر شد.

او گفت: صادرات انواع کالا در مقایسه با مدت مشابه پارسال از لحاظ وزن و ارزش به ترتیب ۲۳ و ۴۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

جمشیدی افزود: در این مدت ۳۴۵ هزارتن کالا به ارزش بیش از ۱۹۰میلیون و ۶۶۲ هزار دلار واردات گمرک امیرآباد شد.

مدیرکل گمرک امیرآباد اقلام عمده کالا‌های وارداتی به گمرک امیرآباد را ذرت دامی، گندم خوراکی، جو دامی، روغن آفتابگردان و کک اعلام کرد و گفت: این کالا‌ها از کشور‌های روسیه، قزاقستان، آلمان و ترکیه از طریق گمرک امیرآباد وارد کشور شده است.

او ادامه داد: در این مدت درآمد گمرک امیرآباد از تجارت خارجی انواع کالا ۸۰۱ میلیارد و ۷۸۲ میلیون و ۹۱هزار ریال بوده است.

جمشیدی میزان ترانزیت خارجی فصل بهار را ۳۸ هزار تن آهن آلات، کک، لیفتراک و کانتینر به ارزش ۴۴ میلیون ۹۲۹ هزار دلار بیان کرد و گفت: این کالا‌ها از کشور‌های روسیه، قزاقستان و ترکمنستان از طریق این گمرک به کشور‌های امارات، پاکستان وترکیه ترانزیت خارجی شده است.


پرداخت ۴۴۵ میلیارد تومان تسهیلات دامدارکارت در مازندران

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران: ۴۴۵ میلیارد تومان تسهیلات دامدارکارت به بیش از هزار و ۸۰۰ بهره بردار مازندرانی پرداخت شد.

 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:  هفت هزار نفر از دامداران و مرغداران استان در سامانه ثبت نام کردند که پنج هزار نفر به بانک عامل معرفی شدند.

حسین نگهدار ادامه داد:  ۴۴۵ میلیارد تومان تسهیلات دامدارکارت تاکنون به بیش از هزار و ۸۰۰ بهره بردار مازندرانی پرداخت شد.

او گفت: دامدارکارت با هدف حمایت از تولیدکنندگان محصولات دامی و تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز این واحد‌ها به متقاضیان ارائه می‌شود.

نگهدار افزود: دامداران می‌توانند برای خرید دامدار کارت و نامنویسی در سامانه سیتا (سامانه تسهیلات وزارت جهاد کشاورزی) به اتحادیه‌های دامداری‌ها، شرکت‌های تعاونی و پشتیبانی امور دام مراجعه کنند.

مازندران رتبه سوم از لحاظ پرداخت و چهارم از لحاظ معرفی را در کشور در اختیار دارد.


راه‌اندازی خط پروازی مسقط – ساری بزودی

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران از راه اندازی خط پروازی ساری به مسقط پایتخت عمان و بالعکس بزودی خبر داد.

، سعداله وطن خواه با بیان اینکه مازندران یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور بوده وسالانه گردشگران زیادی به این استان می‌آیند گفت: در پی تقاضای مردمی و توسعه صنعت گردشگری رایزنی‌های با دو شرکت هواپیمایی و سرمایه گذار برای راه اندازی خط پروازی ساری به مسقط پایتخت عمان و بالعکس انجام شد.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران افزود: هفته گذشته مکاتبات و پیگیری‌های از طریق سازمان هواپیمایی کشور با شرکت‌های هواپیمایی داشتیم و مقدمات اولیه برای راه اندازی این خط پروازی فراهم شده است.

او گفت: امیدواریم با رایزنی‌های انجام شده با دو شرکت هواپیمایی و سرمایه گذار بزودی شاهد راه اندازی خط پروازی ساری به مسقط پایتخت عمان و یکی از شهر‌های ترکیه باشیم.

فرودگاه بین‌المللی ساری با نام کامل فرودگاه دشت ناز ساری یکی ازفرودگاه‌های ایران است که در شمال کشور قرار دارد.

این فرودگاه دارای دوسالانه مجزا برای پرواز‌های داخلی و خارجی و تمامی امکان رفاهی نظیر غرفه‌های تجاری، شعبه‌های بانکی، رستوران، بسته‌بندی بار در آن تعبیه شده است.

استان مازندران دارای سه فرودگاه ساری، رامسر و نوشهر است.


۵۰۰ روستای مازندران در مسیر تحول اقتصادی

طرح تحول اقتصادی در ۵۰۰ روستای مازندران اجرا می‌شود.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۵۰۰ روستا به عنوان پایلوت طرح‌های اقتصادی هدفگذاری شد که ظرفیت این روستا‌ها شناسایی و معرفی می‌شود.

عنایتی افزود: فضای اشتغال و کسب و کار در سطح روستا‌ها را با تغییر و تحولات اساسی روبه رو کرد و باعث کاهش نرخ بیکاری و ماندگاری ساکنین روستا شد.

او گفت: بخش کشاورزی باید از ظرفیت دانش‌بنیان استفاده کند و طرح‌های تولیدی دانش‌بنیان شناسایی شود و این روند با جدیت دنبال شود و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان به عنوان متولی شناسایی طرح‌های دانش‌بنیان شناخته می‌شود.

عنایتی افزود: باید بر اساس سیاست ابلاغی وزیر جهاد کشاورزی پیش رویم تا به تولیدکنندگان خدمات موثرتری داشته باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: افزایش اقتصادی در استان را باید به ۸ درصد برسانیم و سهم جهاد ۷.۸ درصد است و باید پنج درصد از طریق سرمایه گذاری و مابقی از طریق بهره وری محقق شود.

او ادامه داد: تلاش‌های خود را باید مضاعف کنیم تا به برنامه‌های ابلاغی دست پیدا کنیم؛ باید تلاش کنیم سرمایه گذاری در بخش‌های کشاورزی تحقق پیدا کند.

عنایتی با اشاره به اینکه ۵۴ هزار تعهد اشتغال در مازندران داریم که در برنامه‌های ما ۵ هزار و ۴۰۰ نفر تا پایان سال باید تحقق پیدا کند، گفت: مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها باید از فرصت بوجود آمده برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش استفاده کنند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید