مهارت‌آموزی حلقه مفقوده بین دانشگاه و بازار کار است

مهارت‌آموزی حلقه مفقوده بین دانشگاه و بازار کار است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه مهارت‌آموزی حلقه مفقوده بین دانشگاه و بازار کار است، گفت: فارغ‌التحصیلی بدون مهارت کافی موجب می‌شود بخش خصوصی تمایلی به جذب جوانان نداشته باشد و همین امر یکی از دلایل اصلی بیکاری فارغ‌التحصیلان است.

 

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ آذر‌ماه در جلسه شورای ساماندهی امور جوانان استان ضمن تأکید بر اهمیت تشکیل منظم جلسات ستاد در شهرستان‌ها گفت: استمرار در برگزاری این جلسات نقش مهمی در پیگیری وضعیت اشتغال و برنامه‌های جوانان دارد و کوتاهی در این خصوص پذیرفتنی نیست.

وی با اشاره به وظیفه دبیر جلسات در پیگیری فعالیت ستادهای ساماندهی جوانان افزود: حداقل باید هر دو ماه یک‌بار چهار جلسه برگزار شود تا ستاد بتواند بر اساس وظایف قانونی خود عمل کرده و اطلاعات دقیق و به‌روز از وضعیت اشتغال جوانان و پیشرفت طرح‌ها گردآوری شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با انتقاد از برگزار نشدن منظم جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان در برخی شهرستان‌ها بیان کرد: در مواردی پس از گذشت هشت تا نه ماه حتی یک جلسه تشکیل نشده و این بی‌توجهی مدیران قابل توجیه نیست.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی حلقه مفقوده بین دانشگاه و بازار کار است، گفت: فارغ‌التحصیلی بدون مهارت کافی موجب می‌شود بخش خصوصی تمایلی به جذب جوانان نداشته باشد و همین امر یکی از دلایل اصلی بیکاری فارغ‌التحصیلان است.

ورمقانی در ادامه با اشاره به نیاز صنایع استان به نیروی انسانی ماهر و تحصیل‌کرده تصریح کرد: برخی واحدهای صنعتی ناچارند نیروی مورد نیاز خود را از استان‌های دیگر تأمین کنند، در حالی که در همین استان افراد واجد صلاحیت وجود دارند اما هنوز به بازار کار جذب نشده‌اند.

وی با ارائه آماری از ثبت‌نام متقاضیان شغل در سامانه جستجوی شغلی گفت: طی کمتر از یک سال، چهار هزار و ۴۹۷ نفر در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۱۶۴۴ نفر به کارفرمایان معرفی شده‌اند و ۷۴۴ نفر نیز زیر رصد دقیق قرار دارند تا وضعیت جذب آنان مشخص شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان با تأکید بر نقش واحدهای تولیدی راکد در افزایش اشتغال جوانان افزود: فعال‌سازی این واحدها و بهره‌گیری از ظرفیت تسهیلات اقتصادی استان می‌تواند گامی مؤثر در رونق اشتغال باشد.

وی اظهار کرد: بخش عمده‌ای از اعتبارات جهاد کشاورزی در استان برای تثبیت شغل‌های موجود و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی اختصاص یافته است، بنابراین طرح‌های توسعه‌ای باید حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع را در برگیرد تا زمینه اشتغال جوانان ۱۸ تا ۳۵ ساله فراهم شود.

ورمقانی در پایان خواستار پیگیری دقیق مصوبات ستاد ساماندهی امور جوانان و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای ارتقای سطح مهارت و اشتغال جوانان استان شد.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید