نام نویسی آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

نام نویسی آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

ثبت نام آزمون استخدامی رشته های بهداشت و درمان در هرمزگان از امروز به مدت ۱۰ روز آغاز شد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران : غلامعلی جاودان رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ثبت نام در آزمون استخدامی وزارت بهداشت از عصر امروز آغاز شده است و به مدت ۱۰ روز ادامه دارد.

دکتر جاودان افزود: آزمون استخدامی در ۲۱ مهرماه سال جاری برگزار می گردد؛ در این آزمون بیش از ۲ هزار مجوز استخدامی به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اختصاص داده شده است که بیشترین شمار مجوز از زمان تاسیس دانشگاه و بالاترین سهمیه مجوز نسبت به سایر استانها است.

او گفت:  در این آزمون ۴۲ عنوان شغلی و فارغ التحصیلان رشته هایی از قبیل پزشکی، پرستاری، و سایر رشته های بهداشتی درمانی و همچنین رشته های حسابداری و…می توانند در این آزمون شرکت کنند.

دکتر جاودان گفت: متقاضیان می توانند برای دریافت دفترچه راهنما و ثبت نام به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir مراجعه کنند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید