فارس من| ناگفته‌هایی از استخدام در شرکت فولاد شادگان

فارس من| ناگفته‌هایی از استخدام در شرکت فولاد شادگان

در حالی که جوانان جویای کار شهرستان شادگان آمار اختصاص یافته به جذب افراد بومی در آزمون استخدامی شرکت صنعت فولاد شادگان را ناعادلانه می‌دانند؛ اما مدیران این شرکت معتقدند که این شهرستان از نیروی کار ماهر و کارشناس به اندازه‌ی کافی برخوردار نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مخاطبان فارس با راه‌اندازی کمپینی خواستار جذب جوانان بومی در صنعت فولاد شادگان شدند. این کمپین با عنوان«درخواست بومی‌سازی استخدام در فولاد شادگان» در سامانه «فارس من» ثبت شده است.

در این کمپین آمده است: « با عنایت به آمار بیکاری بالا در شهرستان شادگان، اخیرا شرکت فولاد شادگان قصد دارد یک آزمون استخدامی برگزار کند که ما امضاءکنندگان این پویش به دو دلیل در این باره اعتراض داریم. با توجه به آمار بالای بیکاری در شادگان که حدود ۶ هزار نفر است جذب ۱۲۴ بومی خوزستان در این آزمون غیرقابل قبول است. همچنین برگزاری آزمون در خارج از محدوده جغرافیایی شادگان را نیز ناعادلانه می‌دانیم.»

 

آیا آمار بیکاری در شادگان سیر صعودی پیدا می‌کند؟

محمد راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به آمار بیکاری در شهرستان شادگان اظهار کرد: تعداد ۶۱۴۱ بیکار در سطح شهرستان شادگان داریم که با روند کنونی بیکاری در سطح استان این عدد در سال بعد دو برابر خواهد شد.

وی در عین حال بر اهمیت مهارت‌آموزی در مدارس تاکید کرد و گفت: یکی از راه‌های کارآمدسازی نسل جوان، مهارت‌آموزی در مدارس است که با جدیت از طریق فنی و حرفه‌ای پیگیری خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان این را هم گفت که راه نجات اشتغال در شهرستان شادگان جذب سرمایه‌گذار و هموار کردن راه سرمایه‌گذاری در این شهرستان از طریق تسهیل مجوزهاست.

بیکاری ۴۵ درصدی در شادگان

جمال صالح‌زاده فرماندار شادگان نیز نرخ بیکاری در این شهرستان را حدود ۴۵ درصد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیکاری و نبود اشتغال مهمترین مشکل و دغدغه در این شهرستان می‌باشد که این معضل باعث بروز مشکلات دیگری شده است.

وی با اشاره به لزوم توجه بیش از پیش به جوانان بومی این شهرستان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت جوانان در عرصه‌های گوناگون به عنوان سرمایه‌های اصلی و ملی کشور بسیار اهمیت دارد.

فرماندار شادگان با بیان اینکه در بحث اشتغال و استخدام اولویت با نیروهای جوان بومی است، گفت: با توجه به ظرفیت‌های بسیار مطلوب شادگان و در راستای برطرف کردن دغدغه‌ جوانان ایجاد فرصت‌های شغلی باید در دستور کار دستگاه‌های اجرایی، به ویژه صنایعی نظیر شرکت فولاد شادگان قرار بگیرد.

صالح‌زاده بیان کرد: به کارگیری تمامی ظرفیت‌های محلی و استفاده از نیروهای تحصیل کرده بومی به سود شرکت‌های تولیدی و کارخانه‌هاست و رضایتمندی بیشتر مردم منطقه را به همراه دارد.

 

مدیران حق ندارند به مطالبه اشتغال جوانان بی‌توجه باشند

وی با بیان اینکه بومی گزینی در استخدام‌های این شهرستان ضروری است و هیچ مدیری حق ندارد مطالبه مردم در این زمینه را نادیده بگیرد، اظهار کرد: موضوع اشتغال باید به اولویت اصلی و نخست مسؤولان شهرستان شادگان تبدیل شود و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده کرد.

حجت‌الاسلام عبدالرحمان منصوری امام جمعه شادگان نیز بیکاری مشکل عمده شادگان دانست و اظهار کرد: بیکاری مهمترین مشکل جوانان این منطقه است و افراد زیادی از مردم برای داشتن شغل از این شهرستان مهاجرت کرده‌ و اطراف خرمشهر، آبادان و اهواز زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های زیادی در اطراف این شهرستان هستند، ادامه داد: ما از این شرکت‌ها  اشتغال مردم این‌ منطقه را خواستاریم.

 

نیروی کار ماهر به اندازه‌ی کافی در شادگان وجود ندارد

در حالی که جوانان جویای کار شهرستان شادگان آمار اختصاص یافته به جذب افراد بومی در آزمون استخدامی شرکت فولاد شادگان را ناعادلانه می‌دانند، اما مدیران این شرکت معتقدند که شادگان از نیروی کار ماهر و کارشناس به اندازه‌ی کافی برخوردار نیست.

حسین تقی کهزاد مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه جذب افراد بومی از اولویت‌های این شرکت است، اظهار کرد: بالاترین امتیاز در آزمون‌های برگزار شده توسط شرکت فولاد که معادل ۲۵ درصد نمره خام است، به کارشناسان بومی شهرستان شادگان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در آزمون استخدامی پیش‌رو نیز که در هفته اول مهرماه برگزار می‌شود، صددرصد دیپلمه‌های جذب شده از افراد بومی انتخاب می‌شوند.

کهزاد با اشاره به جذب ۳۹۹ نفر در آزمون استخدامی شرکت صنعت فولاد شادگان گفت: از این تعداد ۲۷۵ نفر دیپلم و ۱۲۴ نفر کارشناس هستند که به دلیل عدم وجود برخی رشته‌های تخصصی مورد نیاز در شهرستان شادگان برای راه‌اندازی سایت فولادسازی، چاره‌ای جز جذب کارشناس از دیگر مناطق استان خوزستان نداریم.

مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان افزود: در عین حال برای به منظور حمایت از بومی گزینی، بیش از ۴۲ درصد از سهمیه کارشناسی به پرسنل شاغل قرارداد مدت معین و تامین نیرو در این شرکت اختصاص یافته است.

وی این را هم گفت که با کامل شدن طرح‌های توسعه‌ای در شرکت صنعت فولاد شادگان فرصت‌های اشتغال بیشتری برای جوانان بومی فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور کشور نیز در آخرین سفر به خوزستان ضمن حضور در جمع مردم شهرستان شادگان اشتغال جوانان و استفاده از ظرفیت‌های این شهرستان به نفع جوانان این منطقه را از مطالبات مهم مردم دانست.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید